Η Aegean Airlines προσφέρει δωρεάν εισιτήρια στους νικητές του Διεθνούς Μαραθωνίου της Ρόδου
Αθλητικά

Η Aegean Airlines προσφέρει δωρεάν εισιτήρια στους νικητές του Διεθνούς Μαραθωνίου της Ρόδου

Η Οργανωτική Επιτροπή του Μαραθωνίου της Ρόδου που θα διεξαχθεί στις 10 Απριλίου, εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση, αναφέροντας τα εξής:

«Η Aegean Airlines, η κορυφαία ελληνική αεροπορική εταιρεία, θα στηρίξει για μία ακόμη χρονιά το Διεθνή Μαραθώνιο της Ρόδου και θα είναι ο επίσημος χορηγός αερομεταφορών του αγώνα που θα διεξαχθεί στις 10 Απριλίου.

Η διαχρονική στήριξη της Aegean Airlines έχει συνεισφέρει σημαντικά στην επιτυχία του Μαραθωνίου της Ρόδου και η συνεργασία των δύο πλευρών έχει σημαντικά οφέλη και για τους δρομείς, καθώς οι νικητές των αγωνισμάτων θα ανταμειφθούν με δωρεάν αεροπορικά εισιτήρια.

Η Aegean Airlines στους νικητές του Μαραθωνίου, άνδρα και γυναίκα, προσφέρει ως έπαθλο, ένα εισιτήριο μετ’ επιστροφής, οικονομικής θέσης για οποιαδήποτε διαδρομή του δικτύου εξωτερικού της AEGEAN ή της Olympic Air.

Επίσης, στους νικητές, άνδρα και γυναίκα, του Ημιμαραθωνίου, των 10χλμ. και των 5χλμ. προσφέρεται ως έπαθλο, ένα εισιτήριο μετ’ επιστροφής, οικονομικής θέσης για οποιαδήποτε διαδρομή του δικτύου εσωτερικού της AEGEAN ή της Olympic Air.

Πλέον με την βοήθεια της Aegean Airlines, οι δρομείς έχουν ένα επιπλέον κίνητρο να δηλώσουν συμμετοχή στον 7ο Μαραθώνιο της Ρόδου που θα γίνει στις 10 Απριλίου 2022».