Α.Καμπουράκης: "Η μέρα της επίσκεψης της Υπουργού Πολιτισμού στη Ρόδο, ήταν μία ιστορική μέρα για τον τόπο μας"
Δήμος

Α.Καμπουράκης: “Η μέρα της επίσκεψης της Υπουργού Πολιτισμού στη Ρόδο, ήταν μία ιστορική μέρα για τον τόπο μας”

Η μέρα της επίσκεψης της Υπουργού Πολιτισμού Λίνας Μενδώνη στη Ρόδο, ήταν μία ιστορική μέρα για τον τόπο μας.
Σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε χθες ο δήμαρχος Ρόδου Αντώνης Καμπουράκης εξέφρασε την ικανοποίησή του για τις εξαγγελίες της υπουργού, σημειώνοντας μεταξύ άλλων τα εξής  :
“Η επικείμενη αποκατάσταση του Εθνικού Θεάτρου Ρόδου, η συντήρηση και ανάδειξη του μνημειακού αποθέματος της Μεσαιωνικής Πόλης -με συγκεκριμένο χρονικό ορίζοντα- μας γεμίζουν με χαρά και αισιοδοξία. Ένα-ένα, μπαίνουν σε τροχιά υλοποίησης τα μεγάλα και σημαντικά έργα που θα αποζημιώσουν το Ροδίτη και τη Ροδίτισσα για όλα όσα στερήθηκαν εδώ και δεκαετίες.
Αυτήν τη μέρα, αισθάνθηκα δικαιωμένος για την απόφαση να διεκδικήσω το δήμο της Ρόδου με μοναδικό κριτήριό την αγάπη για τον τόπο μου και την προσφορά στο κοινωνικό σύνολο.
Όσο απαιτητικός και αν μπορεί να γίνει ο στίβος της πολιτικής, όσες προκλήσεις και αν επιφυλάσσει, υπάρχουν στιγμές όπως αυτή που σε κάνουν να νιώθεις εξαιρετικά υπερήφανος που πιάνουν τόπο οι προσπάθειες και οι κόπο σου” επεσήμανε ο δήμαρχος Ρόδου
“Ένα, ένα μπαίνουν σε τροχιά υλοποίησης τα μεγάλα και σημαντικά έργα που θα αποζημιώσουν το Ροδίτη για όλα όσα στερήθηκε εδώ και δεκαετίες. Δεν θα ασχοληθώ με την πίκρα και στενοχώρια ή την αρνητική ενέργεια που βγάζει η λεγόμενη αντιπολίτευση, μία αντιπολίτευση που ως δικηγόρος του διαβόλου ψάχνει πάντα να βρει τα κακά σε κάθε λύση.
Αντίθετα, οφείλει να επιβραβεύει τις καλές προσπάθειες και να αναγνωρίζει ό,τι γίνεται προς όφελος του κοινωνικού συνόλου και να συνεισφέρει για το καλό αποτέλεσμα των προσπαθειών αυτών.
Οφείλει να αναγνωρίζει ποιο είναι το καλό του πολίτη, να μη δηλητηριάζει το δημόσιο διάλογο, να μην ψεύδεται, να μη διαστρεβλώνει την πραγματικότητα. Εάν δεν μπορούν να πράξουν αλλιώς, ας ασχοληθούν με τα του οίκου τους και εγώ με τα του οίκου μου, δηλαδή τη διοίκηση του Δήμου Ρόδου” τόνισε  ο κ. Καμπουράκης, δηλώνοντας ότι αισθάνεται υπερήφανος για κάθε μέλος της δημοτικής αρχής, της δικής του παράταξης και της παράταξης του Στράτου Καρίκη, καθώς όλοι τους προσφέρουν τον καλύτερο τους εαυτό για να έρθουν τέτοια καλά αποτελέσματα.

“Το Εθνικό Θέατρο θα παραδοθεί στο Ροδιακό λαό μέχρι το 2025” τόνισε ο δήμαρχος  επισημαίνοντας ότι “θα αποτελεί ένα σημείο αναφοράς στην σύγχρονη ιστορία του Πολιτισμού της Ρόδου”
“Η μέρα της επίσκεψης της υπουργού Λίνας Μενδώνη, ήταν μία από τις σημαντικότερες στην πορεία των 75 ετών από την απελευθέρωση της Ρόδου και της Δωδεκανήσου” τόνισε χαρακτηριστικά ο δήμαρχος Ρόδου κ. Αντώνης Καμπουράκης