Ν.Νικολής: "Οι υποσχέσεις μας γίνονται πράξεις Πριν από 6 χρόνια ο Γιώργος Χατζημάρκος δήλωσε πως θα βάλουμε τη Ρόδο στον παγκόσμιο χάρτη της ποδηλασίας και τα καταφέραμε"
Αθλητικά

Ν.Νικολής: “Οι υποσχέσεις μας γίνονται πράξεις. Η Ρόδος στον Παγκόσμιο Χάρτη της Ποδηλασίας”

Το Σαββατοκύριακο θα ξεκινήσουν οι Διεθνείς ποδηλατικές εκδηλώσεις της Ρόδου, που βασικό στόχο έχουν την προώθηση του αθλητικού τουρισμού 

Αθλητές από 33 χώρες στους διεθνείς ποδηλατικούς αγώνες Ρόδου

Ο  Αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού Δωδεκανήσου κ. Νίκος Νικολής  επισημαίνει με  ανάρτηση του στα Μέσα κοινωνικής δικτύωσης τα εξής:
“Οι υποσχέσεις μας γίνονται πράξεις!
Πριν από 6 χρόνια ο Γιώργος Χατζημάρκος δήλωσε πως θα βάλουμε τη Ρόδο στον παγκόσμιο χάρτη της ποδηλασίας και τα καταφέραμε!
Συνδιοργανώνουμε λοιπόν για 6η χρόνια τους Διεθνείς ποδηλατικούς αγώνες, την κορυφαία ποδηλατική εκδήλωση που πραγματοποιείται τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα, με την εκκίνηση να γίνεται αύριο Σάββατο 12 Μαρτίου!
Αγώνες που συνδυάζουν τον αθλητισμό και τον τουρισμό!
Πάνω από 300 άτομα(αθλητές και συνοδοί) από 33 χώρες, έχουν καταφθάσει στο νησί μας, οι οποίοι θα παραμείνουν μέχρι τις 27 Μαρτίου.
Εκτός από το αγωνιστικό κομμάτι, οι επισκέπτες θα γνωρίσουν τις ομορφιές του νησιού, τον πολιτισμό, την φιλοξενία και την γαστρονομία του!
Οι αγώνες έχουν τη σφραγίδα της Παγκόσμιας Ομοσπονδία Ποδηλασίας UCI και της Ελληνικής Ομοσπονδία Ποδηλασίας.
Συνδιοργανώνονται τον Ποδηλατικό Όμιλο Ρόδου “Ροδήλιος”, την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, τον Δήμο Ρόδου(ΔΟΠΑΡ) και την εταιρία διοργάνωσης αθλητικών αγώνων «Sports Tours Hellas». Υποστηρικτής των αγώνων είναι το Επιμελητήριο Δωδεκανήσου.
ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ
-12 και 13 Μαρτίου 2022, “South Aegean Tour”
-20 Μαρτίου 2022, “Rhodes Grand Prix”
-24 έως 27 Μαρτίου 2022, “International Tour of Rhodes”
ΟΙ 33 ΧΩΡΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΣΤΗ ΡΟΔΟ
Γερμανία, Αυστρία, Ελβετία, Γκουάμ, Ισπανία, Πορτογαλία, Γαλλία, Αγγλία, Δανία, Σουηδία, Νορβηγία, Πολωνία, Τσεχία, Ιταλία, Ρουμανία, Κύπρο, Ν. Ζηλανδία, Ολλανδία, Βέλγιο, Σλοβακία, Τουρκία, Καναδά, Ην. Πολιτείες, Λιθουανία, Μπαχρέιν, Ιρλανδία, Μαρόκο, Κολομβία, Ρωσία, Αυστραλία, Φινλανδία, Παραγουάη, Ελλάδα.
η