Xρ.Ευστρατίου: "Βλέπουμε μία παγκόσμια πρωτοτυπία της παράταξής του κ. Γλυνού, η οποία διαλύεται και αντί να κοιτάει τα δικά της, ρίχνει δηλητήριο στους αντιπάλους της"
Περιφέρεια

Xρ.Ευστρατίου: “Βλέπουμε μία παγκόσμια πρωτοτυπία της παράταξής του κ. Γλυνού”

Λάβρος εναντίον της παράταξης της μείζονος μειοψηφίας του Περιφερειακού Συμβουλίου Νοτίου Αιγαίου ήταν μιλώντας στον Real Voice ο Χωρικός Αντιπεριφερειάρχης Χρήστος Ευστρατίου, με αφορμή τα όσα καταλογίζονται στην περιφερειακή αρχή από τα μέλη της “Συμμαχίας”.

Ο κ. Ευστρατίου ισχυρίσθηκε ότι πρόκειται για “παγκόσμια πρωτοτυπία από μία παράταξη που δεν άρθρωσε πολιτικό λόγο ούτε μία φορά μετά από δύο χρόνια παρουσίας της στο Περιφερειακό Συμβούλιο, να εξακοντίζει τα βέλη της εναντίον της περιφερειακής αρχής”. “Το μόνο που έχουν κάνει είναι να προσβάλλουν την πολιτική ζωή του τόπου. Αυτό που τους ενώνει είναι ένα μένος και πλέον αποκαλύπτεται η γύμνια τους”, είπε χαρακτηριστικά.

“Θα τρελαθούμε τελείως. Βλέπουμε μία παγκόσμια πρωτοτυπία της παράταξής του κ. Γλυνού, η οποία διαλύεται και αντί να κοιτάει τα δικά της, χύνει δηλητήριο στους αντιπάλους της, καθώς τα δύο αυτά χρόνια δεν έχει αρθρώσει κανέναν πολιτικό λόγο. Αυτό που τους ενώνει είναι ένα μένος απέναντι σε εμάς, απέναντι σε συγκεκριμένα πρόσωπα και δίψα για εξουσία.

Σε όλη τη μέχρι σήμερα παρουσία τους το μόνο που έχουνε κάνει, είναι να ντροπιάζουν την πολιτική ζωή του τόπου. Εμείς έχουμε να ασχοληθούμε με πολύ σοβαρά ζητήματα που έχουν προκύψει στη ζωή όλων μας και από ότι φαίνεται υπάρχουν πολλοί κακομαθημένοι εκεί πέρα οι οποίοι δεν μπορούν να ”τρώνε” την ενέργειά μας”, δήλωσε χαρακτηριστικά.

 

Πηγή  Real Voice