Σειρά επαφών του βουλευτή Γιάννη Παππά στην Κω
Ρόδος

Σειρά επαφών του βουλευτή Γιάννη Παππά στην Κω

Στην Κω βρέθηκε τις προηγούμενες μέρες ο Βουλευτής Δωδεκανήσου, Ιωάννης Παππάς, συνοδεύοντας τον Υπουργό Υγείας, κύριο Θάνο Πλεύρη και την Αναπληρώτρια Υπουργό Υγείας, κυρία Μίνα Γκάγκα.

Ο κ. Παππάς συζήτησε για ζητήματα της επικαιρότητας αλλά και του νησιού, στο ραδιοφωνικό σταθμό «Έκφραση», στην εκπομπή του Παναγιώτη Ζουζούνη, καθώς και στο ραδιόφωνο “PROTO”, στην εκπομπή της Σάντυς Λαδικού.

Επισκέφτηκε τον Μητροπολίτη Κώου και Νισύρου, κ.κ Ναθαναήλ, την Αστυνομική Διεύθυνση, το Επαρχείο, τη Δ.Ο.Υ Κω και πραγματοποίησε σύσκεψη με την Πρόεδρο της Ένωσης Ξενοδόχων Κω, κυρία Κωνσταντίνα Σβύνου.

Επισκέφτηκε το Ιπποκράτειο Ίδρυμα, όπου μαζί με την κυρία Γκάγκα είχαν την ευκαιρία να δουν ιατρικές πρακτικές της αρχαιότητας και να τιμήσουν τον πατέρα της ιατρικής Ιπποκράτη.

Πραγματοποίησε συνάντηση εργασίας στο Δημαρχείο Κω παρουσία των φορέων του νησιού και συμμετείχε σε σύσκεψη με τους Υπουργούς, την τοπική οργάνωση της ΝΔ στην Κω και τους υπόλοιπους βουλευτές, όπου για ακόμη μια φορά τόνισε την ανάγκη να προχωρήσουν οι διαδικασίες για την ανέγερση του νέου νοσοκομείου στην Κω.

Τέλος, ο Βουλευτής παρευρέθηκε στα εγκαίνια του νέου συστήματος παροχής οξυγόνου, στο Γενικό Νοσοκομείο- Κ.Υ Κω, δωρεά της ΒΙΑΝΕΞ, όπου ευχαρίστησε τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της Εταιρείας, κύριο Δημήτρη Γιαννακόπουλο, για τη συνεχή προσφορά και αρωγή του στα ζητήματα που αντιμετωπίζουν τα νησιά μας.