Στην Σύρο την Παρασκευή ο Κυριάκος Μητσοτάκης
Περιφέρεια

Στην Σύρο την Παρασκευή ο Κυριάκος Μητσοτάκης

 

Κανονικά θα πραγματοποιηθεί αυτή την εβδομάδα η επίσκεψη του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, στην Σύρο η οποία είχε αναβληθεί την προηγούμενη, εξαιτίας των έκτακτων γεγονότων στην Ουκρανία.

Ο πρωθυπουργός θα βρεθεί στην πρωτεύουσα των Κυκλάδων την Παρασκευή 4 Μαρτίου και με βάση το πρόγραμμα του, θα αφιχθεί το πρωί με ελικόπτερο στο αεροδρόμιο του νησιού.

Η επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη στην Σύρο θα έχει επίσημο χαρακτήρα.

Στις 10 το πρωί είναι προγραμματισμένο να μεταβεί στο ναυπηγείο του Νεωρίου, να ξεναγηθεί σε όλους τους χώρους και να έχει συνάντηση με τον ισχυρό άνδρα της ΟΝΕΧ Α.Ε., Πάνο Ξενοκώστα, προκειμένου να ενημερωθεί για την πορεία και τα σχέδια της επιχείρησης, η οποία θεωρείται πρότυπο λειτουργίας για τη συνολικότερη ανάκαμψη της ναυπηγικής βιομηχανίας στην Ελλάδα.

Εν συνεχεία, ο πρωθυπουργός θα επισκεφθεί το Δήμο Σύρου – Ερμούπολης, την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και το Επιμελητήριο Κυκλάδων, ενώ επιθυμία του είναι να συνομιλήσει και με απλούς κατοίκους του νησιού, κάνοντας βόλτα στην πόλη.

Το πρόγραμμά του

  • 10:00 άφιξη στα ναυπηγεία του Νεωρίου, όπου θα συναντηθεί με τον πρόεδρο της ΟΝΕΧ Α.Ε. κ. Πάνο Ξενοκώστα και θα ξεναγηθεί στις εγκαταστάσεις της επιχείρησης.
  • Δημαρχιακό Μέγαρο
  • Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου
  • Επιμελητήριο Κυκλάδων
  • Βόλτα στο Ιστορικό Κέντρο Ερμουπόλεως