Eυχαριστήρια επιστολή της Ελένης Καρύδη
Εκδηλώσεις

Eυχαριστήρια επιστολή της Ελένης Καρύδη (video)

 Από τα βάθη της καρδιάς μου και με πολύ συγκίνηση θα ήθελα να σας ευχαριστήσω  όλους που  με τιμήσατε με την παρουσία  σας στην εκδήλωση της παρουσίασης του βιβλίου μου «Ο ‘Ήρωας μου» το Σάββατο στις 19 Φεβρουαρίου 2022 στην αίθουσα του Νεστοριδείου Μελάθρου.

Το βιβλίο «Ο Ήρωας μου» είναι η παρακαταθήκη μου και  έγινε πραγματικότητα στην προσπάθεια μου να μεταφέρω συναισθήματα, βιώματα, επιστημονικές γνώσεις με μοναδικό στόχο  να εκμηδενιστούν οι θάνατοι και τραυματισμοί στους δρόμους της χώρας μας, στην πόλη μας.

 Ζωντανός με τα μάτια της ψυχής μου, του γραπτού κειμένου, κεφάλαιο προς κεφάλαιο, ήταν και θα είναι ο Δημήτρης μου, η διαρκής έμπνευση για μένα… ο Ήρωας μου.  Οι ευχαριστίες  πολλές και σε πολλούς  και αποτελούν ένα ακόμη παράδειγμα της δύναμης προς την εκπλήρωση ενός ονείρου μου  που είχε ξεκινήσει να συντροφεύει τη σκέψη μου από το 2002.

Ευχαριστώ από καρδιάς τον κ. Μάνο Κόκκινο, τον κ. Παναγιώτη Παπαντωνίου, τον κ. Μανώλη Ανδριωτάκη και τον κ Αγαπητό Ξάνθη που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μου να μιλήσουν για το βιβλίο μου, την κ Donna Price, Ιδρύτρια και Πρόεδρος της Διεθνούς Σύμπραξης Θυμάτων Τροχαίων – International Road Victims’ Partnership –IRVP και τον κ Filippo Randi, Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Θυμάτων Τροχαίων- European Federation of Road Traffic Victims-FEVR για τα μηνύματά τους.

Ευχαριστώ τον κ Σέργιο Αϊβάζη  πρόεδρος του Μουσείου Νεοελληνικής Τέχνης Ρόδου  για την αποδοχή της συνδιοργάνωσης  της παρουσίασης το βιβλίου μου.

 

Ευχαριστώ το Ίδρυμα Υποτροφιών Ρόδου Εμμανουήλ και Μαίρης Σταματίου στην υποστήριξη της έκδοσης του βιβλίου μου, την Ειρήνη Βαζούκου για την εικονογράφηση του βιβλίου,  την πληθώρα καθηγητών που με βοήθησαν να κατανοήσω μέσα από το συγγραφικό τους έργο την σπουδαιότητα της βελτίωσης της οδικής ασφάλειας στη χώρα μας και τον εκδοτικό οίκο Ελληνική Παιδεία Α.Ε

Ευχαριστώ τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου με τους οποίους μοιραζόμαστε καθημερινά τον αγώνα για την προστασία της ζωής στους δρόμους.  Ευχαριστώ τα Μέλη και τους υποστηρικτές μας, χωρίς τους οποίους δε θα είχαμε καταφέρει όσα έχουμε πετύχει στη διάρκεια των 18  χρόνων της συνεχούς δράσης μας.

Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου τους εθελοντές φοιτητές  του Πανεπιστημίου Αιγαίου που πάντα θα είναι δίπλα μου και μαζί θα προγραμματίζουμε δράσεις  για να πετύχουμε το στόχο  «Μηδέν Θανατηφόρα».   Ευχαριστώ όλα το Μ.Μ.Ε της Ρόδου, της Καλαμάτας και της Κέρκυρας (ΡΟΔΙΑΚΗ, ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ, Ραδιοφωνικούς Σταθμούς, social media, Lotos info, Εφημερίδα Συντακτών ) για την προβολή της παρουσίασης του βιβλίου μου. Θα συνεχίσουμε το έργο μας, πιστοί στο όραμά μας για:

 Ένα κόσμο  γεμάτο χαρά με ειρήνη στους δρόμους χωρίς πόνο και δάκρυα.

Όλα τα έσοδα από τις πωλήσεις του βιβλίου θα διατίθενται για τους σκοπούς και τους στόχους της ΕΥΘΥΤΑ-ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ ΟΔΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΡΟΔΟΥ

 Video ΕΔΩ:: https://www.youtube.com/watch?v=MX3jKGlZy-w