Τηλεδιάσκεψη εργασίας του νέου Προεδρείου της ΕΣΕΕ με την ηγεσία του Υπ. Οικονομικών
Οικονομία

Τηλεδιάσκεψη εργασίας του νέου Προεδρείου της ΕΣΕΕ με την ηγεσία του Υπ. Οικονομικών

Την δυσχερή θέση στην οποία έχει περιέλθει ο εμπορικός κόσμος εξαιτίας της εκρηκτικής αύξησης του ενεργειακού κόστους και, ταυτόχρονα, της μείωσης της αγοραστικής κίνησης σε όλη τη χώρα είχε τη δυνατότητα να εκθέσει το νέο Προεδρείο της ΕΣΕΕ σε τηλεδιάσκεψη εργασίας με την ηγεσία του Υπουργείου Οικονομικών, που πραγματοποιήθηκε χθες, Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου 2022.

Στη συζήτηση συμμετείχαν ο Υπουργός Οικονομικών κ. Χρήστος Σταϊκούρας, ο Αναπληρωτής Υπουργός Οικονομικών κ. Θεόδωρος Σκυλακάκης, ο Υφυπουργός κ. Απόστολος Βεσυρόπουλος και οι Γενικοί Γραμματείς Οικονομικής Πολιτικής, Δημοσιονομικής Πολιτικής και Φορολογικής Πολιτικής & Δημόσιας Περιουσίας: κ.κ. Νικόλαος Κουλοχέρης, Αθανάσιος Πετραλιάς και Μανώλης Μαστρομανώλης, αντίστοιχα.

Επικεφαλής της αντιπροσωπείας της ΕΣΕΕ ήταν ο Πρόεδρος της Συνομοσπονδίας κ. Γιώργος Καρανίκας και συμμετείχαν: ο κ. Νίκος Μπόνης, Γεν. Γραμματέας της ΕΣΕΕ, οι Αντιπρόεδροι της ΕΣΕΕ κκ Σταύρος Καφούνης, Θεόδωρος Καπράλος και Σπύρος Γεροντίτης και τα μέλη του Προεδρείου κκ Χρήστος Μπλουγούρας, Κωνσταντίνος Μουζακίτης, και Γιώργος Βαγενάς.