Ο Γιάννης Πάριος τραγουδά στο θέατρο «Παλλάς» για το Καστελλόριζο
Εκδηλώσεις

Ο Γιάννης Πάριος τραγουδά στο θέατρο «Παλλάς» για το Καστελλόριζο

Σε έναν σημαντικό κοινωνικό σκοπό θα είναι αφιερωμένη η συναυλία που θα δώσει ο Γιάννης Πάριος την Τρίτη 1 Μαρτίου, στο Θέατρο «Παλλάς».

Ο δημοφιλής τραγουδιστής θα ερμηνεύσει τα αγαπημένα «Νησιώτικα» για να στηρίξει ένα ακριτικό ελληνικό νησί, το Καστελλόριζο, καθώς τα έσοδα θα διατεθούν στο Πολυδύναμο Περιφερειακό Ιατρείο Μεγίστης Καστελλορίζου.

Πρόκειται για μια μουσική βραδιά που διοργανώνει ο «Σύλλογος Θυάτειρα» είναι μία φιλανθρωπική, πολιτιστική και κοινωνική ένωση με πολυδιάστατη δράση που στηρίζει το ανθρωπιστικό έργο του Σεβασμιωτάτου Αρχιεπισκόπου Θυατείρων και Μ. Βρετανίας, Υπερτίμου και Εξάρχου Δυτικής Ευρώπης και Ιρλανδίας κ. Νικήτα και αποτελεί σημαντική γέφυρα των Ελλήνων της διασποράς με την Μητέρα – Πατρίδα.

Έχοντας συναίσθηση των μεγάλων προκλήσεων που αντιμετωπίζουν οι σύγχρονες κοινωνίες, ο ‘’Σύλλογος Θυάτειρα’’ συνεργάζεται ευρύτερα με ελληνικές κοινότητες σε όλο τον κόσμο για την υλοποίηση σειράς πρωτοβουλιών πολιτιστικού, εκπαιδευτικού και κοινωνικού χαρακτήρα. Στόχος των ενεργειών αυτών είναι η οικοδόμηση δικτύων αλληλεγγύης και συνεργασίας που θέτουν στο επίκεντρο τον άνθρωπο και έχουν άξονα τις πανανθρώπινες πολιτισμικές αξίες της ελληνικότητας. Βασικός του στόχος είναι και η προώθηση του ελληνισμού παγκοσμίως και η συνεχής προβολή της Ελλάδας στον παγκόσμιο χάρτη του πολιτισμού.

Ο Γιάννης Πάριος έχει καθιερωθεί ως ο τραγουδιστής της αγάπης. Είναι ένας από τους μεγαλύτερους μουσικούς καλλιτέχνες της Ελλάδας και ως συνθέτης και στιχουργός. Με την ερμηνευτική του δεινότητα και τη ρομαντική και ευαίσθητη φωνή του, θα ταξιδέψει το κοινό του Θεάτρου Παλλάς με τραγούδια που αγαπήθηκαν, έμειναν διαχρονικά, έχουν μεταφραστεί και ερμηνευτεί σε διάφορες χώρες του κόσμου και έχουν σημαδέψει τη μουσική σκηνή του τόπου μας.

Το 1982 κυκλοφόρησε ένα διπλό άλμπουμ με 24 τραγούδια, τα «Νησιώτικα» και συνέδεσε τον Έλληνα με τις κομμένες ρίζες του, με το δικό του μοναδικό τρόπο. Τώρα τραγουδά για για το Καστελλόριζο.

Προπώληση Εισιτηρίων ΕΔΩ