Γ. Χατζημάρκος: "Από αύριο όλα λειτουργούν κανονικά"
Περιφέρεια

Γ. Χατζημάρκος: “Από αύριο όλα λειτουργούν κανονικά”

Κανονικά θα λειτουργήσουν από αύριο στο νησί της Ρόδου και στα Δωδεκάνησα τόσο τα σχολεία όσο και οι  επιχειρήσεις που παρέμεναν κλειστές με απόφαση της κυβέρνησης  εξαιτίας της κακοκαιρίας “Ελπίδα”

 

Όπως δήλωσε ο περιφερειάρχης Ν. Αιγαίου, κ. Γιώργος Χατζημάρκος, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε σήμερα στα Μέσα Ενημέρωσης και στους δημοσιογράφους , από αύριο Πέμπτη θα λειτουργήσουν όλα κανονικά  ώστε η Ρόδος και τα νησιά να επανέλθουν στους κανονικούς τους ρυθμούς.

«Από αύριο λειτουργούν τα πάντα  Είμαστε έτοιμοι για την επαναλειτουργία της αγοράς. Ομαλά επανερχόμαστε παντού.

Όλο το κύριο οδικό δίκτυο των νησιών μας είναι λειτουργικό και συνεχίζουμε μόνο σε σημειακές παρεμβάσεις στα ορεινά λίγων περιοχών.
Το να διαχειρίζεσαι χιονιά σε νησιά που δεν έχουν τον κατάλληλο εξοπλισμό, απαιτεί την υπερπροσπάθεια όλων και ευχαριστώ όλους όσους εργάστηκαν αυτές τις ημέρες, για να διαχειριστούμε τον πρωτοφανή χιονιά που μας επισκέφθηκε, και ιδιαιτέρως τους εθελοντές
Προχωράμε, πιο έμπειροι και σταθερά αποφασισμένοι να αντέξουμε τις όποιες δυσκολίες και να κερδίσουμε το αύριο” ” επεσήμανε  ο περιφερειάρχης