Κρεσέντο παραλογισμού από τους «Αυτόχθονες Έλληνες Ιθαγενείς»" Πρόστιμο" 1,7 τρις ευρώ "επέβαλαν" στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου !
Περιφέρεια

Κρεσέντο παραλογισμού από τους «Αυτόχθονες Έλληνες Ιθαγενείς» ” Πρόστιμο” 1,7 τρις ευρώ “επέβαλαν” στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου !!

“Πρόστιμο” 1,7 τρις ευρώ “επέβαλαν” στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου οι Aυτοαποκαλούμενοι Aυτόχθονες Iθαγενείς.

Εάν δεν ήταν τραγική η κατάσταση που ζούμε με την πανδημία θα ήταν για γέλια. Αλλά δεν είναι!

Όχι γιατί οι “Έλληνες αυτόχθονες Ιθαγενείς” απειλούν και μοιράζουν πρόστιμα, αλλά γιατί σε μια κρίσιμη στιγμή για τη δημόσια υγεία και την κοινωνία προκαλούν σύγχυση και δημιουργούν εντυπώσεις σε αυτούς που είναι έτοιμοι να πιστέψουν το οτιδήποτε!

Κρεσέντο παραλογισμού από τους «Αυτόχθονες Έλληνες Ιθαγενείς», την ομάδα των αρνητών του διαδικτύου, που μοιράζει πρόστιμα σε όσους κρατικούς λειτουργούς εφαρμόζουν τα μέτρα κατά του κορωνοϊού.

Εμφανίζονται ως συνδιαχειριστές του ελληνικού κράτους και υπόσχονται απαλλαγή από τα πρόστιμα που έχουν επιβληθεί στους πολίτες για τα μέτρα κατά του κορωνοϊού. Και όχι μόνο αυτό. Επιβάλλουν δικά τους πρόστιμα σε όποιον αστυνομικό εφαρμόσει το νόμο. Είναι οι αυτόχθονες Έλληνες ιθαγενείς , που μέσα από αυτήν την ιστοσελίδα η οποία έχει μπει στο στόχαστρο της δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος, παραπλανούν τους χρήστες και παρουσιάζονται ως Κύριοι Ιδιοκτήτες της χώρας.

Έχουν φτάσει μάλιστα στο σημείο να στέλνουν εξώδικα ακόμα και στον αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ, αλλά και σε αστυνομικές υπηρεσίες περιγράφοντας την πανδημία του κορωνοϊού ως μια μεγάλη απάτη.

Οι «Έλληνες αυτόχθονες Ιθαγενείς» «χτύπησαν» και την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου  “Έβαλαν” πρόστιμο 1,7 τρις ευρώ 

Το πιο εντυπωσιακό είναι ότι αποστέλλουν και πίνακα χρεώσεων με πρόστιμα εκατομμυρίων στην περίπτωση μη συμμόρφωσης.

Στο ίδιο έγγραφο, αναφέρεται ότι το πρόστιμο θα πρέπει να εξοφληθεί μέσα στο επόμενο 20ήμερο και καταλογίζεται εκτός από τον Περιφερειάρχη και στους 52 εκλεγμένους αντιπροσώπους στο Περιφερειακό Συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου

 Ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου  κ. Γιώργος Χατζημάρκος, μόλις παρέλαβε το σχετικό έγγραφο σχολίασε με ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τα εξής :

«Έπεσε πολλή δουλειά για να μετρήσουμε 1τρις 799 δις 616 εκατομμύρια Ευρώ που μας χρέωσαν οι αυτοαποκαλούμενοι αυτόχθονες ιθαγενείς.
Ώρες-ώρες αναρωτιέσαι τι δεν έχεις καταλάβει και τι έχει πάει στραβά σε αυτή την χώρα.
Υπομονή, θα κάνουμε μια συναυλία για να μαζέψουμε αυτά που μας λείπουν.»