Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και το Κ.Ε.Κ Γεννηματάς στα πλαίσια της συνεργασίας με το Πανεπιστήμιο Αιγαίου διοργανώνουν τις Ανοικτές Ακαδημαϊκές Διαλέξεις 2022.
Περιφέρεια

Κ.Ε.Κ Γεννηματάς : Ανοικτές Ακαδημαϊκές Διαλέξεις 2022

Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και το Κ.Ε.Κ Γεννηματάς στα πλαίσια της συνεργασίας με το Πανεπιστήμιο Αιγαίου διοργανώνουν τις Ανοικτές Ακαδημαϊκές Διαλέξεις 2022.

Η συνεργασία αυτή έχει δρομολογηθεί ύστερα από τις συναντήσεις της Διευθ. Συμβούλου του ΚΕΚ Γεννηματάς κας Βάνας Μανωλάκη με την πρόεδρο του  τμήματος Μεσογειακών Σπουδών του Πανεπιστημίου Αιγαίου, Καθηγήτριας κας Κατερίνας Θ. Φραντζή.

Η πρώτη ημερίδα θα έχει θέμα: «Περιβάλλον ασφάλειας στη Νοτιοανατολική Μεσόγειο και μεταναστευτική πολιτική» και θα πραγματοποιηθεί στη νέα πτέρυγα του Νεστορίδειο Μελάθρου την Παρασκευή 7 Ιανουαρίου 2022 από τις  6:30 έως 8:30μ.μ.  στα πλαίσια του έργου «Δράσεις, ενημέρωσης, επιμόρφωσης και κατάρτισης στα Δωδεκάνησα» με χρηματοδότηση της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

Εισηγητές της ημερίδας θα είναι ο Δρ Γεώργιος Μαρής Αναπληρωτής Καθηγητής τμήματος Μεσογειακών Σπουδών Πανεπιστημίου Αιγαίου ο οποίος θα αναπτύξει το θέμα «Το αναδυόμενο περιβάλλον ασφάλειας στην Ανατολική Μεσόγειο & ο ρόλος της Τουρκίας ως Περιφερειακή δύναμη» και η Δρ Φωτεινή Κουλούρη υπηρεσιακή γραμματέας του υπουργείου μετανάστευσης μεταδιδακτορική ερευνήτρια του τμήματος μεσογειακών σπουδών του Πανεπιστημίου Αιγαίου η οποία θα αναπτύξει το θέμα «Μεταναστευτική Πολιτική.  Οδεύοντας προς τη νέα εποχή της δημόσιας διοίκησης το ετήσιο σχέδιο δράσης 2021 του υπουργείου μετανάστευσης και ο ρόλος του υπηρεσιακού γραμματέα».

Η είσοδος στην ημερίδα που διοργανώνεται με την υποστήριξη του Μουσείου Νεοελληνικής Τέχνης Δήμου Ρόδου είναι ελεύθερη και σύμφωνα με τα υγειονομικά πρωτόκολλα θα επιτρέπεται μόνο σε εμβολιασμένους και σε όσους διαθέτουν πιστοποιητικό νόσησης.

Προεγγραφές στην ιστοσελίδα του  ΚΕΚ Γεννηματάς:  www.kek-gennimatas.gr

Σε όσους παρακολουθήσουν την ημερίδα θα δοθούν βεβαιώσεις παρακολούθησης.