Ποδηλασία: Έγραψε ιστορία ο Ροδήλιος, πρώτη θέση σε 83 ενεργά σωματεία!
Περιφέρεια

Ποδηλασία: Έγραψε ιστορία ο Ροδήλιος, πρώτη θέση σε 83 ενεργά σωματεία!

Η αυλαία έπεσε και μαζί της έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο για το Ροδήλιο η αγωνιστική χρονιά για το 2021!

Καταπληκτικές εμφανίσεις για τους αθλητές του.

Αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς, υπομονής και επιμονής του καθενός. Ο σύλλογος βρέθηκε στην 1η θέση ανάμεσα σε 83 ενεργά σωματεία σύμφωνα με την τελική κατάταξη, που εξέδωσε η Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλασίας.

Η κατάκτηση της πρώτης θέσης στην βαθμολογία που ήταν αποτέλεσμα της ομαδικής δουλειάς, της προσήλωσης και της προσπάθειας για καθημερινή βελτίωση ιδιαίτερα σε συνθήκες πανδημίας αποτελεί σπουδαίο επίτευγμα και τα συγχαρητήρια της επιτυχίας ανήκουν σε όλους τους συντελεστές, αθλητές, προπονητές, γονείς, χορηγοί και διοίκηση.

Όσοι ασχολούνται με τον αθλητισμό και τον πρωταθλητισμό, ξέρουν πως αν προσπαθείς με συνέπεια, τα καλά αποτελέσματα, έρχονται. Είναι το συνεπακόλουθο της προσπάθειας και η ανταμοιβή που έρχεται μέσα από συνεχή προσπάθεια και όχι από μόνη της.

Ο Ροδήλιος έχει καταφέρει μέσα σε λίγα χρόνια να καθιερωθεί στην ελληνική ποδηλασία, με τις ακαδημίες του και το έργο του σε αυτές να τον κάνει να ξεχωρίζει, σε μια προσπάθεια για τόνωση και ανάδειξης της ποδηλασίας τα τελευταία χρόνια. φαίνεται ότι ο σύλλογος είναι σε καλά χέρια και υπάρχει τεράστια παρακαταθήκη για το μέλλον.

Ν.Νικολής “Συγχαρητήρια στον Ροδήλιο που έγραψε Ιστορία”
Ο ποδηλατικός όμιλος Ρόδου βρέθηκε στην 1η θέση ανάμεσα σε 83 ενεργά σωματεία σύμφωνα με την τελική κατάταξη, που εξέδωσε η Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλασίας!
Οι πόντοι σε αυτή την κατάταξη προκύπτουν από τις επιτυχίες των αθλητών-αθλητριών του κάθε ποδηλατικού συλλόγου στις διοργανώσεις, αλλά κι από τους αγώνες που διοργανώνει, διεθνείς αγώνες, πανελλήνια και διασυλλογικά πρωταθλήματα.
Ο Ροδήλιος με σκληρή δουλειά έχει καταφέρει μέσα σε λίγα χρόνια να καθιερωθεί στην ελληνική ποδηλασία, με τις ακαδημίες και το έργο του.
Τα συγχαρητήρια της επιτυχίας ανήκουν σε όλους τους συντελεστές, αθλητές, προπονητές, γονείς, διοίκηση και βέβαια στον πρόεδρο και ψυχή του συλλόγου Γιάννη Παπασταματάκη.
Εμείς σαν Περιφερειακή Αρχή θα συνεχίσουμε να είμαστε δίπλα στον Ροδήλιο, όπως και στα υπόλοιπα σωματεία ποδηλασίας της Περιφέρειας!
Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν και στα δωδεκανησιακά σωματεία για τις σημαντικές θέσεις τους στην κατάταξη!
-Κωακός Όμιλος Ποδηλασίας: 17ος
-Γ.Σ. Διαγόρας(Ρόδος): 19ος
-Α.Σ. Ρόδου Έλαφος: 20ος
-Φιλίνος(Κως): 22ος
-Π.Ο. Κως: 25ος
-Α.Ο. Ανταίος(Κρεμαστή Ρόδου): 27 ος
Νίκος Νικολής
Εντεταλμένος περιφερειακός σύμβουλος Αθλητισμού