Πέμπτη, 27 Ιανουαρίου

Στολισμός Χριστουγεννιάτικου Δένδρου στον Ξενώνα του Νοσοκομείου Ρόδου

0

Πρόσκληση Εθελοντικού Στολισμού Δέντρου για τον Ξενώνα του Νοσοκομείου Ρόδου

Με την πρωτοβουλία της «Ομοσπονδίας των Δωδεκανησιακών Παροικιακών Συλλόγων Ρόδου» και της «Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου» την Πέμπτη 16/12/2021 και ώρα 14.30 θα γίνει ο στολισμός του δέντρου στον Ξενώνα του Νοσοκομείου της Ρόδου και αμέσως μετά, περίπου στις 16.30, όλοι οι εθελοντές, θα ανάψουν τα φώτα του δέντρου.

Η πρωτοβουλία ανήκει στον Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου κ. Γιώργο Χατζημάρχο και τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Κάλλιστο Διακογεωργίου σε συνεργασία με την Ομοσπονδία των Δωδεκανησιακών Παροικιακών Συλλόγων Ρόδου.

Την πρωτοβουλία στηρίζουν ο Δήμος Ρόδου,  όλοι οι Παροικιακοί Σύλλογοι της Ρόδου, οι σύλλογοι της Ρόδου: Γυναικών Ιαλυσού, «Ιππόκαμπος» Κολυμβητών Ανοικτής Θαλάσσης και Τριάθλου «Απόλλων».

Φυσικά, μπορούν όλοι οι σύλλογοι να συμμετάσχουν σε αυτή τη δράση.

Την εκδήλωση στολισμού την Πέμπτη 16/12/2021 (14.30) στηρίζουν μουσικά τα «ΜΑΝΟΥΣΑΚΙΑ» που θα παίξουν Δωδεκανησιακούς και εορταστικούς σκοπούς.

«Ο στολισμός του δέντρου του ξενώνα έχει συμβολική έννοια. Θέλουμε να γνωρίσουν οι συμπολίτες μας και οι Δωδεκανήσιοι Νησιώτες ότι η σκέψη μας τις δύσκολες ώρες της ζωής τους είναι σε αυτούς.  Όλοι οι σύλλογοι μπορούν να φέρουν φωτάκια και στολίδια για το δέντρο, βιβλία και δώρα για τους νοσηλευομένους.

Στηρίζουμε και τους συμπολίτες μας, στηρίζουμε όσους αυτές τις γιορτές θα βρίσκονται νοσηλευόμενοι στο Νοσοκομείο της Ρόδου.

Σας περιμένουμε, όλοι μαζί, για να απαλύνουμε τον ανθρώπινο πόνο και να τον κάνουμε χαρά», αναφέρει σε ανακοίνωση της Ομοσπονδίας Δωδεκανησιακών Παροικιακών Συλλόγων Ρόδου.

Leave A Reply