Εθελοντική Ομάδα Φιλαναγνωσίας το «Αερόστατο» : Αγοράζουμε βιβλία για το Νοσοκομείο της Ρόδου, προσφέρουμε Αγάπη και Συντροφιά στους ασθενείς
Εκδηλώσεις

Εθελοντική Ομάδα Φιλαναγνωσίας το «Αερόστατο» : Αγοράζουμε βιβλία για το Νοσοκομείο της Ρόδου, προσφέρουμε Αγάπη και Συντροφιά στους ασθενείς

Η εθελοντική ομάδα φιλαναγνωσίας το «Αερόστατο», σε συνεννόηση με τη διοίκηση του Νοσοκομείου Ρόδου, ξεκινά από τις αρχές Δεκεμβρίου έως τις αρχές Ιανουαρίου 2022 μια δράση συγκέντρωσης βιβλίων για τη δημιουργία δανειστικής βιβλιοθήκης για τους μικρούς και μεγάλους ασθενείς του Νοσοκομείου.
Οι πολίτες της Ρόδου μπορούν να αγοράσουν ένα βιβλίο από τα συνεργαζόμενα βιβλιοπωλεία της πόλης και να δηλώσουν ότι προορίζεται για την ενίσχυση της βιβλιοθήκης του νοσοκομείου, συμπληρώνοντας ένα ειδικό έντυπο.
Την όλη προσπάθεια στηρίζει το Κέντρο Πρόληψης «Δίοδος» (Ερυθρού Σταυρού 37, τηλ. 22410.77205), που δέχεται και αυτό στο χώρο του τις προσφορές βιβλίων για το νοσοκομείο, το ίδιο χρονικό διάστημα κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.
Συγκέντρωση βιβλίων θα πραγματοποιηθεί και το Σάββατο 11 και την Κυριακή 12 Δεκεμβρίου στον πεζόδρομο του «Ακταίον».
Μετά το τέλος της δράσης, όλα τα βιβλία που θα συγκεντρωθούν, θα ταξινομηθούν και θα παραδοθούν στο νοσοκομείο.
Τα βιβλιοπωλεία τα οποία συμμετέχουν στη δράση είναι:
Στην πόλη της Ρόδου: Ακαδημία, Αλφαβητάρι, Αστέρας, Δένδρο, Δέσμη, Καραβάκι, Μακρής Μιχαήλ, Σχολική Φωλιά, Τσέλιος, i-stores, little fox, notebook.
Στη Σορωνή: Πηγή.
Στις Καλυθιές: Το τρενάκι.
Στην Ιαλυσό: Σαχίνης.
Στην Κρεμαστή: Καμπουράκης.
Στ΄ Αφάντου: Οδός Γνώσης, Φάρος Γνώσης.
Στον Αρχάγγελο: Αλφαβητάριο, Υδρόγειος.
Στην Παστίδα: Χάρτινος Κόσμος.