Δ.Ο.Π.Α.Ρ. - Συναυλία : "Με την Καρδιά Ακούς Καλύτερα"
Εκδηλώσεις

Δ.Ο.Π.Α.Ρ. – Συναυλία : “Με την Καρδιά Ακούς Καλύτερα”

«ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΑΚΟΥΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!» Αυτός είναι ο τίτλος της συναυλίας που οργανώνει ο Δ.Ο.Π.Α.Ρ., στα πλαίσια της παγκόσμιας ημέρας  των δικαιωμάτων των παιδιών, το Σάββατο 11 Δεκεμβρίου, στις 7.30μμ., στο Δημοτικό Θέατρο , με ελεύθερη είσοδο και με την λήψη όλων των απαραίτητων υγειονομικών μέτρων.

Σ’ αυτή την ανθρωποκεντρική συναυλία που πρωταγωνιστεί η ΠΑΙΔΙΚΗ – ΝΕΑΝΙΚΗ ΧΟΡΩΔΙΑ ΔΗΜΟΥ ΡΟΔΟΥ, η ενσυναίσθηση, η αξία της φιλίας και της αγάπης, η πεποίθηση ότι τα λάθη δεν πρέπει να μας τρομάζουν καθώς είναι «δάσκαλοι» , η ανάγκη να αντιπαλέψουμε τη βία και το Bullying, η αξία του να ονειρεύεσαι τον εαυτό σου καλύτερο  και να προσπαθείς γι’ αυτό, είναι μερικά από τα σημαντικά μηνύματα αυτής της συναυλίας που θα ήθελαν να περάσουν  τα παιδιά της Χορωδίας, καθώς  θα τραγουδούν τραγούδια που θα υποστηρίζουν αυτές τις αξίες.

Δίπλα σ’ αυτά τα τραγούδια θα ακουστούν συνθέσεις των Θεοδωράκη, Χατζιδάκι, Σαββόπουλου, Μπήτλς, Μότσαρτ (απόσπασμα από την όπερα «Μαγικός Αυλός») κ.ά., καθώς φυσικά και Χριστουγεννιάτικα τραγούδια.

Παίζουν οι μουσικοί: Δημήτρης Ιωσήφ, Λεωνίδας Σακελλαρίδης, Δημήτρης Βαβλάς. Συμπράττουν τα μέλη της ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΗΣ ΧΟΡΩΔΙΑΣ ΔΗΜΟΥ ΡΟΔΟΥ, Μαρία Καραφέρη, Εμμανουέλλα Πίπη, Λένα Σίρμου, Μένη Τσαγκάρη. Διδασκαλία-διεύθυνση Χορωδίας, Γιώργος Σακελλαρίδης.