ΑΜΚΕ "Ρόδος για τη Ζωή" : «Ο στόχος επετεύχθη»
Ρόδος

ΑΜΚΕ “Ρόδος για τη Ζωή” : «Ο στόχος επετεύχθη»

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η 11η προσπάθεια της ΑΜΚΕ “Ρόδος για τη Ζωή”, πετυχαίνοντας και για τη φετινή χρονιά τον στόχο που είχε θέσει, για την αγορά θερμοκοιτίδας αερομεταφοράς νεογνών, αλλά και καρέκλας χημειοθεραπείας για τις ανάγκες του ΕΚΑΒ Ρόδου και της ογκολογικής κλινικής του νοσοκομείου της Ρόδου αντίστοιχα.

Παρά τις αντίξοες συνθήκες που επικρατούν εξαιτίας της πανδημίας, οι οποίες κατέστησαν ανέφικτη τη φετινή εκδήλωση- περπάτημα, χιλιάδες ήταν και φέτος οι συμπολίτες μας που ανταποκρίθηκαν, αγοράζοντας το φετινό γκρι μπλουζάκι.

Σύλλογοι, αθλητικές ομάδες, σχολεία, οικογένειες, παρέες, όλοι για έναν σκοπό, αγκάλιασαν και φέτος την προσπάθεια της ΑΜΚΕ “Ρόδος για τη Ζωή”, όχι μόνο την τελευταία, προχθεσινή μέρα αλλά και όλο τον Νοέμβριο συμμετέχοντας στις μικρές εκδηλώσεις που πραγματοποιούνταν τα Σαββατοκύριακα.

Μάλιστα, για πρώτη φορά φέτος συμμετείχαν και άλλα νησιά της Δωδεκανήσου στην προσπάθεια μας, όπως Κως, Πάτμος, Σύμη, Λέρος κ.α.

Εθελοντές της ΑΜΚΕ

Εθελοντές της ΑΜΚΕ “Ρόδος για τη Ζωή”

Ιδιαίτερες ευχαριστίες θα πρέπει να δοθούν φυσικά στους δεκάδες εθελοντές της ΑΜΚΕ που αποτελούν την ψυχή αυτής της εκδήλωσης, σε  όλα τα συγκροτήματα, τους τραγουδιστές και τους dj που πλαισίωναν τις μικρές εκδηλώσεις που πραγματοποιούνταν κατά τη διάρκεια του Νοεμβρίου, και φυσικά στα ΜΜΕ που αγκάλιασαν την προσπάθεια αυτή.

Το Δ.Σ. της ΑΜΚΕ “Ρόδος για τη Ζωή”, σε συνεννόηση με τη διοίκηση του ΕΚΑΒ Ρόδου και του Νοσοκομείου της Ρόδου, πρόκειται το προσεχές χρονικό διάστημα, να παραδώσει τη θερμοκοιτίδα αερομεταφοράς νεογνών, καθώς επίσης και την καρέκλα χημειοθεραπείας, συνολικού κόστους περίπου 15.000 ευρώ.

Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για τις 6 Νοεμβρίου του 2022, με την ευχή, να πραγματοποιηθεί η καθιερωμένη μας εκδήλωση, με τους χιλιάδες συμπολίτες μας να δίνουν την εκκίνηση στην πλατεία δημαρχείου, χωρίς μέτρα απόστασης!

Τα μέλη του δ.σ. της ΑΜΚΕ
Τα μέλη του δ.σ. της ΑΜΚΕ “Ρόδος για τη Ζωή”