Χρήστος Ευστρατίου: «Ο πολιτικός τσαρλατανισμός της παράταξης Γλυνού δεν έχει όρια!»
Περιφέρεια

Χρήστος Ευστρατίου: «Ο πολιτικός τσαρλατανισμός της παράταξης Γλυνού δεν έχει όρια!»

«Στο παραλήρημά σας κατά της Περιφερειακής αρχής, το μόνο σχόλιο που έχω να κάνω είναι ότι ο κειμενογράφος σας θέλει είτε κούρδισμα είτε λάδωμα. Εσείς ξέρετε»
Απάντηση του Χωρικού Αντιπεριφερειάρχη Δωδεκανήσου, Χρήστου Ευστρατίου, στον Νίκο Γερονικόλα:
Το είδαμε και αυτό από την παράταξη του Μανώλη Γλυνού και τον εκπρόσωπό της στην Επιτροπή Περιβάλλοντος, Νίκο Γερονικόλα: Να ψηφίζει λευκό, δηλαδή ως Πόντιος Πιλάτος να νίπτει τας χείρας του για την εγκατάσταση μονάδας ασφαλτομίγματος στην περιοχή Καλυθιών – Ψίνθου. Στη δυσαρέσκεια που προκάλεσε η στάση του, νόμιζε ότι θα βρει διέξοδο, βρίζοντας πάλι την Περιφέρεια!!!
Την Περιφέρεια που γνωμοδότησε αρνητικά για την εγκατάσταση, σύμφωνα και με τη γνωμοδότηση του Τοπικού Συμβουλίου Καλυθιών και είναι φανερό ότι αυτό πολύ τους απογοήτευσε!
Ο πολιτικός τσαρλατανισμός τους δεν έχει προηγούμενο.
Πόσο πιο ξεκάθαρη να γίνει η τρικυμία που έχουν στο κρανίο τους για την διαχείριση των τοπικών ζητημάτων;
Πόσο πιο ξεκάθαρη να γίνει η απουσία πολιτικής πρότασης άρα και της στοιχειώδους σοβαρότητας τεκμηρίωση των όποιων θέσεων επιχειρούν ματαίως να παρουσιάσουν ως πολιτική θέση;
Πόσο πιο ξεκάθαρο να γίνει ότι για όλα ανεξαιρέτως τα ζητήματα, η μόνη «πολιτική θέση» που έχουν, είναι η επιθέσεις και η λοιδορία της Περιφέρειας. Μόνο τότε έχουν λόγο.
Πόσο πιο ξεκάθαρο να γίνει ότι οι υποτιθέμενες περιβαλλοντικές ευαισθησίες που χρησιμοποιούν κατά περίπτωση είναι και αυτές θεατρινισμοί, όπως αποδείχθηκε με τον πιο αδιαμφισβήτητο τρόπο; Θεατρινισμοί και φτηνή πολιτική καπηλεία. Τώρα πια το αντιλήφθησαν άπαντες.
Πόσο πιο ξεκάθαρο να γίνει χάνουν τη γη κάτω από τα πόδια τους όταν δεν βρίσκουν έδαφος για να στραφούν κατά της Περιφέρειας και καταφεύγουν σε αστεία παραληρήματα όπως το σημερινό του Νίκου Γερονικόλα, για να κρύψουν την αμηχανία τους;
Καταλαβαίνω ότι τους έχουν πέσει πολλά τελευταία. Πολλά που τους έχουν κάνει να «καταπιούν» τη γλώσσα τους όπως λέει ο λαός.
Ένα – ένα τα αφηγήματά τους καταρρέουν και αποκαλύπτεται η πολιτική τους γύμνια.
Τα παιδάκια της παράταξης Γλυνού που παριστάνουν τους πολιτικούς παράγοντες, νομίζουν ότι βρίσκονται σε παιδική χαρά.
Όποια κι αν είναι η θέση της Περιφέρειας, ο μοναδικός στόχος τους είναι να στραφούν εναντίον μας.
Δεν περιμέναμε κάτι διαφορετικό από εκείνους που από τη σοβαρότητα έχουν πάρει οριστικό διαζύγιο εδώ και πολύ καιρό. Κανένας πια δεν τους παίρνει στα σοβαρά.
Ο πρωτοφανής πολιτικός τσαρλατανισμός τους δεν έχει ούτε όριο, ούτε φρένο. Όπως δεν έχει όριο και φρένο η προσβολή και η κατάπτωση στην οποία έχουν καταδικάσει τον θεσμό που κλήθηκαν να υπηρετήσουν, αυτόν της μείζονος μειοψηφίας του Περιφερειακού Συμβουλίου.
Με κάθε παρέμβασή τους, τον οδηγούν ακόμη πιο βαθιά στην πολιτική ανυποληψία.
ΥΓ: Στο δε ετεροχρονισμένο παραλήρημα σας κατά της Περιφερειακής αρχής, το μόνο σχόλιο που έχω να κάνω είναι ότι ο κειμενογράφος σας θέλει είτε κούρδισμα είτε λάδωμα. Εσείς ξέρετε.
Το Γραφείο Τύπου