Όμιλος Mitsis Hotels : Προβολή της Ρόδου και της Ελλάδας ως απόλυτου προορισμού για ταξίδια γάμου
Τουρισμός

Όμιλος Mitsis Hotels : Προβολή της Ρόδου και της Ελλάδας ως απόλυτου προορισμού για ταξίδια γάμου

Ο Όμιλος Mitsis Hotels φιλοξένησε με επιτυχία το 7ο Συνέδριο Destination Wedding Planners (DWP) 2021, στο κοσμοπολίτικο νησί της Ρόδου. Η μεγαλύτερη πλατφόρμα B2B Γαμήλιου Τουρισμού πραγματοποίησε την ετήσια εκδήλωσή της στο ultra all-inclusive 5* Mitsis Alila Resort & Spa σε συνεργασία με τους εθνικούς φορείς του ΕΟΤ, της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και του Δήμου της Ρόδου.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν πάνω από 350 ειδικοί γάμων πολυτελείας και influencers από 40 χώρες του κόσμου, συμπεριλαμβανομένων διάσημων επαγγελματιών από τις ΗΠΑ, τα ΗΑΕ, τη Γαλλία και το Ισραήλ, προσφέροντας 30 ώρες δικτύωσης και περισσότερες από 5.000 οργανωμένες συναντήσεις. Το σκηνικό ήταν ιδανικό για την προβολή των τελευταίων τάσεων στους γάμους, των πιο δημοφιλών προορισμών, ονειρεμένων χώρων εκδηλώσεων, δημιουργικών συνεργατών και νέων υπηρεσιών, αναδεικνύοντας την Ελλάδα ως τον απόλυτο προορισμό για ταξίδια γάμου.

To Mitsis Alila Resort & Spa με 314 πολυτελή δωμάτια ξεχωρίζει για τη μοναδική τοποθεσία του, την εκπληκτική αρχιτεκτονική του, την ποικιλία γαστρονομικών απολαύσεων σε 9 εστιατόρια διεθνούς κουζίνας, την ιδιωτική παραλία με μπλε σημαία, το εξαίρετο service και την απαράμιλλη αυθεντική ελληνική φιλοξενία που το καθιστούν τον ιδανικό προορισμό για γαμήλιες και πολυτελείς εκδηλώσεις.

Με απαράμιλλη προσοχή στη λεπτομέρεια και υψηλό επίπεδο δημιουργικότητας, η ταλαντούχα ομάδα του Mitsis Alila Resort & Spa συνεργάστηκε στενά με σημαντικούς επαγγελματίες για μήνες, δημιουργώντας το πιο εντυπωσιακό Συνέδριο DWP όλων των εποχών. Από συναρπαστικές εκδηλώσεις με ατμοσφαιρική διακόσμηση και δελεαστικά μενού μέχρι θεματικές βραδιές με υπέροχες εκπλήξεις, οπτικά εφέ και σόου χορού στο νερό, οι παρευρισκόμενοι στο συνέδριο είχαν μια εμπειρία 3 ημερών που θα μείνει αξέχαστη.

“Η Ελλάδα έχει αξεπέραστη φυσική ομορφιά και αυθεντική μεσογειακή κουζίνα, που σε συνδυασμό με την πλούσια ιστορία της και τα μοναδικά πολιτιστικά μνημεία της, την καθιστούν τον ιδανικότερο προορισμό διεθνώς για ταξίδια του μέλιτος και γάμους”, αναφέρει ο Γενικός Γραμματέας του ΕΟΤ, Δημήτριος Φραγκάκης.

Ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου Γιώργος Χατζημάρκος τόνισε ότι “Η Ελλάδα έχει αναδειχθεί ως μια από τις κορυφαίες επιλογές ζευγαριών για γάμους προορισμού. Η χώρα μας έχει πολλά να προσφέρει όσον αφορά στους πολυτελείς γάμους και το σχεδιασμό ταξιδιών του μέλιτος για το 2022. Η Ρόδος προσφέρει πολλά πλεονεκτήματα ως προορισμός γάμου: εύκολη σύνδεση με τις περισσότερες χώρες μέσω απευθείας πτήσεων εξωτερικού, τουλάχιστον από τον Μάρτιο έως τον Νοέμβριο.”

Ο Δήμαρχος Ρόδου, Αντώνης Καμπουράκης, προσθέτει περαιτέρω “Η Ρόδος είναι ένας από τους κορυφαίους προορισμούς γάμου στην Ελλάδα. Το γεγονός ότι το νησί φιλοξενεί το διεθνώς αναγνωρισμένο Συνέδριο DWP είναι τεράστια τιμή για εμάς ως τουριστικός προορισμός και μια εξαιρετική ευκαιρία να παρουσιάσουμε όλα αυτά τα στοιχεία που κάνουν έναν γάμο στην Ελλάδα μοναδικό, καθώς η χώρα μας συνδυάζει όμορφη φύση, παραλίες και τοπία, μακραίωνη ιστορία, μοναδικά πολιτιστικά ήθη και εκδηλώσεις, αξιοσημείωτη γαστρονομία και εξαιρετική φιλοξενία.”

Αναφερόμενη στη φιλοξενία του Συνεδρίου DWP στο Mitsis Alila Resort & Spa στη Ρόδο, η Χριστίνα Μήτση, Πρόεδρος του Ομίλου Mitsis Hotels, δήλωσε:

Ως η μεγαλύτερη ιδιωτική αλυσίδα ξενοδοχείων στην Ελλάδα, είναι μεγάλη μας χαρά και τιμή να επιλεχθούμε ως ο επίσημος οικοδεσπότης της κορυφαίας διοργάνωσης στον κόσμο για γάμους προορισμού. Εδώ και μήνες συνεργαζόμαστε με εθνικούς και διεθνείς φορείς, με στόχο να οργανώσουμε μια μαγευτική εκδήλωση πέρα ​​από κάθε προσδοκία και αναμφίβολα τα καταφέραμε. Ως πρεσβευτές της Ελλάδας, είμαστε υπερήφανοι που οργανώσαμε ένα εκπληκτικό τριήμερο show, συγκεντρώνοντας κάτω από μια στέγη -τη στέγη μας- τον κόσμο σπουδαίων επαγγελματιών πολυτελών γάμων, ανοίγοντας το δρόμο για νέες σημαντικές επενδύσεις τόσο στον κλάδο των γάμων προορισμού όσο και της πολυτελούς φιλοξενίας της χώρας.”