Ευχαριστήριο της "Δομής Παροχής Συσσιτίου" του Δημοτικού Οργανισμού Πρόνοιας Ρόδου
Δήμος

Ευχαριστήριο της “Δομής Παροχής Συσσιτίου” του Δημοτικού Οργανισμού Πρόνοιας Ρόδου

Σημαντικές δωρεές για την ενίσχυση της «Δομής Παροχής Συσσιτίου» του Δημοτικού Οργανισμού Πρόνοιας Ρόδου πραγματοποιήθηκαν τον τρέχοντα μήνα όπως ανακοινώθηκε από το Δημοτικό Οργανισμό Πρόνοιας Ρόδου.
Αναλυτικότερα αναφέρεται ότι :
Οι ξενοδοχειακές μονάδες ΛΑΝΔΑ Α.Ξ.Τ.Ε. “Rhodes Bay Hotel & Spa” , Ξεν. Ρόδου Γ.Β.Καραγιάννης Α.Ε. Τhe Ixian Grand , Ελληνικές Ξενοδοχειακές Τουριστικές Επιχειρήσεις ΝΗΚΑ Ανώνυμη Εταιρεία Ξενοδοχείο Εlysium και η Πιτσαρία Da Gilberto με τη λήξη της τουριστικής περιόδου παρέδωσαν όπως κάθε χρόνο, μεγάλη ποσότητα τροφίμων μακράς διαρκείας, λαχανικών και κατεψυγμένων ειδών για τις ανάγκες των ωφελουμένων της δομής.
Επίσης, o Φιλανθρωπικός Σύλλογος Δωδεκανήσου “Αγία Σοφία” που στηρίζει και στέκεται αρωγός στην προσπάθεια μας για την κάλυψη των αναγκών των οικονομικά αδύναμων συμπολιτών μας, μέσο της Προέδρου του κ. Σοφίας Μανιά, προσέφερε μεγάλη ποσότητα καταψυγμένων ειδών και ψαρικών.
Για την πολύτιμη προσφορά και τη συνεχή στήριξη τους στο Ίδρυμα μας, ο Πρόεδρος του Ιδρύματος – Αντιδήμαρχος κ. Γεώργιος-Ευθύμιος Τριάντος, τα μέλη του Δ.Σ. καθώς και η Διεύθυνση εκφράζουν τις θερμές τους ευχαριστίες στους παραπάνω.