Η τελευταία περιοδεία της Φώφης Γεννηματά στη Ρόδο
Ρόδος

Η τελευταία περιοδεία της Φώφης Γεννηματά στη Ρόδο (video)

Μάχιμη μέχρι την τελευταία στιγμή

Η Γεννηματά αναφέρθηκε στις εσωκομματικές εκλογές του Κινήματος και διαβεβαίωσε ότι ως αρχηγός την επομένη ημέρα των εκλογών θα διασφαλίσει την ενότητα και την συνέχεια της παράταξης

Ήταν Κυριάκη 10 Οκτωβρίου, η Φώφη Γεννηματά

επιστρέφει από τη Ρόδο, όπου στο πλαίσιο της περιοδείας της για την εσωκομματική μάχη για την ηγεσία του Κινήματος Αλλαγής, πραγματοποίησε πολιτική ομιλία στο πάρκο Ροδίνι, στην Πόλη της Ρόδου.

Ακόμη κι όταν η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ ένοιωσε έντονη αδιαθεσία με αποτέλεσμα να εισαχθεί στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός με συμπτώματα ατελούς ειλεού, κανείς δεν φανταζόταν ότι αυτή η ομιλία και η περιοδεία στο νησί της Δωδεκανήσου θα ήταν η τελευταία για την μαχήτρια πολιτικό.

Ο καρκίνος είχε επανεμφανιστεί 13 χρόνια μετά την πρώτη του σύγκρουση με την αρχηγό του ΚΙΝΑΛ. Μια σύγκρουση που είχε μια νικήτρια, την Φώφη Γεννηματά.

Στην τελευταία ομιλία της η Γεννηματά αναφέρθηκε στις εσωκομματικές εκλογές του Κινήματος και σε ζητήματα πολιτικής επικαιρότητας και διαβεβαίωσε ότι ως αρχηγός του Κινήματος Αλλαγής, την επομένη ημέρα των εκλογών θα διασφαλίσει την ενότητα και την συνέχεια της παράταξης. Στο πλαίσιο της ομιλίας της, η Φώφη Γεννηματά, άσκησε κριτική τόσο στην κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας όσο και στον ΣΥΡΙΖΑ, ζητώντας μέτρα για την αντιμετώπιση της ακρίβειας

 

Λίγες ώρες αργότερα η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ μπήκε στο νοσοκομείο με υποτροπή της βασική νόσου, αλλά γεμάτη αισιοδοξία και πίστη ότι θα σταθεί όρθια απέναντι στο θηρίο και θα κερδίσει. Όπως και έγινε η Φώφη με το κεφάλι ψηλά κοίταξε κατάματα τον καρκίνο, αλλά αυτή την μάχη δεν την κέρδισε.

 

parapolitika.gr