Ξεχώρισαν Χατζηιωάννου και Κανέλλη στα 10 χιλιόμετρα
Αθλητικά

Run Greece Ρόδος : Ξεχώρισαν Χατζηιωάννου και Κανέλλη στα 10 χιλιόμετρα

Ολοκληρώθηκαν οι αγώνες ενός εκ των δύο Run Greece για σήμερα, με τη διοργάνωση της Ρόδου να στέφεται επίσης με μεγάλη επιτυχία.

Στο πλαίσιο του Run Greece έγιναν δύο αγώνες, 5 και 10 χιλιομέτρων με αρκετές συμμετοχές.

Στη Ρόδο κατάφεραν να ξεχωρίσουν ο Μιχάλης Χατζηιωάννου και η Κωνσταντίνα Κανέλλη, που τερμάτισαν πρώτοι σε άνδρες και γυναίκες αντίστοιχα, στα 10 χιλιόμετρα. Ο Χατζηιωάννου πήρε την πρώτη θέση σε άνδρες, αλλά και γενική κατάταξη με χρόνο 35:29, με τον δρομέα από τη Σύμη να δείχνει έτοιμος για τον μαραθώνιο της Αθήνας, εκεί όπου πρόκειται να λάβει μέρος.

Στη δεύτερη θέση των ανδρών τερμάτισε ο Στέφανος Λεβέντης με χρόνο 36:23, ενώ δεύτερος τερμάτισε ο Τσαμπίκος Στάτης με 37:25. Όσον αφορά τις γυναίκες, η Κωνσταντίνα Κανέλλη τερμάτισε πρώτη με χρόνο 48:34, ενώ στη δεύτερη θέση βρέθηκε η Χρυσαφίνα Κοζα με 49:40. Τρίτη τερμάτισε η Ειρήνη Βογιατζή με 51:09.

Πατήστε εδώ για να δείτε αναλυτικά όλα τα αποτελέσματα του αγώνα των 10 χιλιομέτρων στη Ρόδο.

Boner και Καρπαθάκη νικητές στα 5 χιλιόμετρα

Στον αγώνα των 5 χιλιομέτρων που έγινε την ίδια ώρα με εκείνο των 10, Jannis Boner και Παναγιώτα Καρπαθάκη πήραν τη νίκη. Ο Boner τερμάτισε πρώτος σε γενική κατάταξη και άνδρες με επίδοση 15:59, ενώ ο Θανάσης Μπύρος πήρε τη δεύτερη θέση με χρόνο 17:12. Ο Ανδρέας Έλληνας βρέθηκε τρίτος με 17:42.

 

Στις γυναίκες, η Παναγιώτα Καρπαθάκη τερμάτισε σε 23:58 για τη νίκη, ενώ η Δικαια Αθανασάκη πήρε τη δεύτερη θέση με 24:32. Τρίτη τερμάτισε η Μαρία Νεφέλη Μίχαλου με 25:21.

Πατήστε εδώ για να δείτε αναλυτικά όλα τα αποτελέσματα του αγώνα των 5 χιλιομέτρων στη Ρόδο.

 

runbeat.gr