Ο Όμιλος Mitsis Hotels θα φιλοξενήσει το 7ο υπέρλαμπρο συνέδριο ‘Destination Wedding Planners’ στη Ρόδο!
Τουρισμός

Ο Όμιλος Mitsis Hotels θα φιλοξενήσει το 7ο υπέρλαμπρο συνέδριο ‘Destination Wedding Planners’ στη Ρόδο!

Το 7ο Συνέδριο Destination Wedding Planners (DWP) έρχεται φέτος για πρώτη φορά στη Ρόδο! Από τις 9-11 Νοεμβρίου στο Mitsis Alila Resort & Spa, luxury experts από τον χώρο του γάμου από περισσότερες από 70 χώρες, πρόκειται να παρευρεθούν στη μεγαλύτερη επιχειρηματική πλατφόρμα παγκοσμίως για τους destination γάμους! Πρόκειται για ένα πολύ εντυπωσιακό παγκόσμιο συνέδριο γάμου, παγκόσμιας εμβέλειας, όπου κορυφαίοι επαγγελματίες του γάμου από όλο τον κόσμο θα συζητήσουν για τα τελευταία wedding trends, θα παρουσιάσουν μερικούς από τους καλύτερους προορισμούς, χώρους, δημιουργικούς συνεργάτες και υπηρεσίες!

Αναμφίβολα το Mitsis Alila Resort & Spa στη Ρόδο αποτελεί άριστη επιλογή για να φιλοξενήσει ένα τέτοιου είδους event που θα εντυπωσιάσει όλους τους παρευρισκόμενους αλλά και ολόκληρο το νησί! Είναι ένα πολυτελέστατο, all-inclusive 24ωρο παραθαλάσσιο θέρετρο 5 αστέρων, που ξεχωρίζει για την εκπληκτική αρχιτεκτονική του και την υψηλή αισθητική του.

Το ξενοδοχείο Mitsis Alila Resort & Spa αποτελεί μέλος της Mitsis Premium Collection και βρίσκεται σ’ ένα από τα πιο κοσμοπολίτικα θέρετρα του νησιού, στο Φαληράκι, ανάμεσα στη μεσαιωνική παλαιά πόλη της Ρόδου και την Ακρόπολη της Λίνδου. Τα 314 όμορφα διακοσμημένα δωμάτια του διαθέτουν όλες τις σύγχρονες παροχές, υπηρεσίες Concierge, VIP μεταφορές και υπηρεσία transfer. Όλοι οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν ένα συναρπαστικό ψυχαγωγικό πρόγραμμα κατά τη διάρκεια της ημέρας αλλά και διάφορες αθλητικές και ψυχαγωγικές δραστηριότητες. Η ιδιωτική παραλία βραβευμένη με γαλάζια σημαία, τα 8 θεματικά εστιατόρια, τα 5 μπαρ καθώς και άλλες αναβαθμισμένες υπηρεσίες υπόσχονται να σας προσφέρουν χαλάρωση αλλά και πληθώρα γαστρονομικών γεύσεων από όλο τον κόσμο.

hotel-mitsis-alila-resort-spa-rhodes-hosting-the-impressive-destination-wedding-planners-congress_02
hotel-mitsis-alila-resort-spa-rhodes-hosting-the-impressive-destination-wedding-planners-congress_03
hotel-mitsis-alila-resort-spa-rhodes-hosting-the-impressive-destination-wedding-planners-congress_06

From Mitsis Alila Resort & Spa

“Η μεγαλύτερη επιχειρηματική πλατφόρμα της βιομηχανίας «Γάμων προορισμού» στον κόσμο, προετοιμάζεται για τη διοργάνωση της ετήσιας έκθεσής της για πρώτη φορά στη Ρόδο. Το Mitsis Alila Resort & Spa, μέλος του Ομίλου Mitsis Hotels, που βρίσκεται στο ηλιόλουστο νησί της Ρόδου, επιλέχθηκε ως ο επίσημος οικοδεσπότης του 7ου ετήσιου συνεδρίου Destination Wedding Planners (DWP) από τις 9 έως τις 11 Νοεμβρίου. Το υπερπολυτελές θέρετρο πέντε αστέρων θα έχει την τιμή να υποδεχθεί περισσότερους από 500 ειδικούς και influencers στο χώρο των πολυτελών γάμων από 70 χώρες του κόσμου, συγκεντρώνοντας τους καλύτερους επαγγελματίες του είδους στη χώρα μας. Η μοναδική αυτή εκδήλωση θα προσφέρει το ιδανικό σκηνικό για την προβολή των τελευταίων τάσεων στους γάμους, την ανάδειξη μερικών από τους δημοφιλέστερους γαμήλιους προορισμούς, ονειρεμένους χώρους δεξιώσεων, δημιουργικούς συνεργάτες και νέες υπηρεσίες, ενώ θα αναδείξει για πρώτη φορά τη χώρα μας ως έναν ελκυστικό προορισμό γαμήλιων εκδηλώσεων και ταξιδιών.”

“Ένα πολυτελές all-inclusive παραθαλάσσιο θέρετρο 5 αστέρων στη Ρόδο πάνω σε βραβευμένη με Γαλάζια σημαία παραλία και μέλος της Mitsis Premium Collection. Το Alila βρίσκεται σε ένα από τα πιο κοσμοπολίτικα θέρετρα του νησιού, στο Φαληράκι, ανάμεσα στη μεσαιωνική παλαιά πόλη της Ρόδου και την Ακρόπολη της Λίνδου και διαθέτει 314 όμορφα διακοσμημένα δωμάτια, εκ των οποίων κάποια με ιδιωτική πισίνα, whirlpool (Jazzi), όλες τις σύγχρονες ανέσεις, υπηρεσίες concierge & VIP transfers. Ένα πολυβραβευμένο ξενοδοχείο, γνωστό για το πανέμορφο τοπίο, την εκπληκτική αρχιτεκτονική, τις διεθνείς δελεαστικές γεύσεις και την απαράμιλλη αυθεντική ελληνική φιλοξενία, στοιχεία που το καθιστούν ιδανικό προορισμό για γάμους και πολυτελείς εκδηλώσεις. Το θέρετρο διαθέτει 314 όμορφα διακοσμημένα δωμάτια, με όλες τις σύγχρονες παροχές, υπηρεσία υπαλλήλου υποδοχής, μεταφορές VIP και υπηρεσία transfer. Όλοι οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν ένα συναρπαστικό ψυχαγωγικό πρόγραμμα κατά τη διάρκεια της ημέρας αλλά και διάφορες αθλητικές και ψυχαγωγικές δραστηριότητες.”

“Με στόχο την προβολή της αυθεντικής ελληνικής εμπειρίας με πληθώρα δραστηριοτήτων και εμπειριών, την ιδιωτική παραλία βραβευμένη με γαλάζια σημαία και με 314 πολυτελή δωμάτια, 8 θεματικά εστιατορία, 5 μπαρ καθώς και άλλες αναβαθμισμένες παροχές, και την ανάδειξη του Ομίλου στην πρώτη γραμμή του γαμήλιου τουρισμού στην Ελλάδα, όλοι εμείς είμαστε ενθουσιασμένοι που θα φιλοξενήσουμε το 7ο DWP Congress στο Mitsis Alila Resort & Spa, δηλώνει η διοίκηση του Ομίλου Mitsis Hotels.

hotel-mitsis-alila-resort-spa-rhodes-hosting-the-impressive-destination-wedding-planners-congress_10
hotel-mitsis-alila-resort-spa-rhodes-hosting-the-impressive-destination-wedding-planners-congress_11
hotel-mitsis-alila-resort-spa-rhodes-hosting-the-impressive-destination-wedding-planners-congress_13
hotel-mitsis-alila-resort-spa-rhodes-hosting-the-impressive-destination-wedding-planners-congress_14
hotel-mitsis-alila-resort-spa-rhodes-hosting-the-impressive-destination-wedding-planners-congress_16
love4weddings.gr