"Βήματα ζωής" για τον Δημήτρη Γιαννακά  Συγκινητική η ανταπόκριση του κόσμου
Ρόδος

“Βήματα ζωής” για τον Δημήτρη Γιαννακά  Συγκινητική η ανταπόκριση του κόσμου

Δημήτρης Γ: “Ευχαριστώ παρά πολύ όλο τον κόσμο που με βοήθησε  στην πιο δύσκολη στιγμή της ζωής μου να σταθώ στα πόδια μου ξανά”

Κύμα αλληλεγγύης για τον 20χρονο Δημήτρη

Ο σύλλογος «Νοιάζομαι και Πράττω» συγκέντρωσε ποσό 56.412 ευρώ

Με ανάρτηση  του στο facebook o Δημήτρης Γιαννακάς αναφέρει τα εξής :

“Ευχαριστώ παρά πολύ όλο τον κόσμο που με βοήθησε  στην πιο δύσκολη στιγμή της ζωής μου να σταθώ στα πόδια μου ξανά… Κάποια άτομα ένιωσα ότι ήταν η οικογένεια μου όπως ο Miltos Stamatidis Μαιρη Φαρμακιδη και ο Σύλλογος “Νοιάζομαι και Πράττω” που ήταν δίπλα μου από την πρώτη στιγμή και ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κύριο Ιωάννη  Παππά  που δεν θα ξεχάσω ποτέ τι έκανε για εμένα… Σας ευχαριστώ όλους το δικό σας παιδί Dimitris Giannakas!!!”

Με ανακοίνωση- ανάρτηση  του στο facebook  ο συμπολίτης μας, Μίλτος Σταματίδης αναφέρει τα εξής :

«Αγαπητοί μας φίλοι,

Ένας μεγάλος κύκλος που λέγεται «Δημήτρης Γιαννακάς» χάρη στον Ροδιακό λαό και όχι μόνο είχε αίσιο τέλος. Μπορεί να πονέσαμε να κλάψαμε να αγωνιούσαμε και να στεναχωρηθήκαμε, αλλά καταφέραμε τελικά όλοι μαζί μέσα σε 45 μόλις ημέρες να συγκεντρώσουμε το ποσό τον €56.412.53, ποσό που με απόλυτη διαφάνεια καταμετρήθηκε ενώπιον όλου του Διοικητικού Συμβουλίου του συλλόγου Ροδίων «Νοιάζομαι και Πράττω» και εμένα του ιδίου, Μίλτου Σταματίδη, επιχειρηματία του Ζαχαροπλαστείου με την επωνυμία «Ζαχαροπλαστείο Μίλτος», όπως επιθυμούσε η μητέρα του Δημήτρη, η κυρία Ευγενία Γουμαρά.

Το ποσό έχει κατατεθεί στον λογαριασμό της μητέρας, η οποία διατηρεί λογαριασμό στην Τράπεζα της Eurobank και καλύπτει την αγορά του μέλους, την αποκατάσταση στο ειδικό κέντρο, τις φυσικοθεραπείες και τη διαμονή και σίτισή τους έως ότου επιστρέψουν στη Ρόδο. Ειλικρινά δεν ξέρω ποιον πρέπει να ευχαριστήσω πρώτο και για αυτό δεν θα μιλήσω ονομαστικά, ώστε να μην ξεχάσω κανέναν.

Οφείλω όμως να πω ένα μεγάλο εύγε στον σύλλογο Ροδίων «Νοιάζομαι και Πράττω» και στην Πρόεδρο του συλλόγου Μαίρη Φαρμακίδη, που ανέλαβε το πολύ δύσκολο κομμάτι των κουμπαράδων και συγκεκριμένα, τα έξοδα της αγοράς των κουμπαράδων, την τοποθέτησής τους, τη συλλογή, αλλά και την καταμέτρηση των χρημάτων με απόλυτη διαφάνεια.

Όσα κατατέθηκαν στην Τράπεζα, στον λογαριασμό της μητέρας του Δημήτρη δόθηκαν και τα σχετικά καταστατικά της κίνησης του λογαριασμού του συλλόγου, όπως και όλα τα κέρματα που συλλέχθηκαν από τους κουμπαράδες και καταμετρήθηκαν από την ίδια την Τράπεζα της Ελλάδος, από την οποία δόθηκε το Πιστοποιητικό του τελικού ποσού εγγράφως. Εύχομαι σε όλους υγεία και φυσικά θερμά ευχαριστώ για την τεράστια στήριξή σας. Μην ξεχνάτε ότι σήμερα είναι ο Δημήτρης, αύριο μπορεί να είναι κάποιο άλλο παιδί. Ευχή και προτροπή να μείνουμε ενωμένοι, γιατί με αυτή μας την κίνηση αποδείξαμε ότι αν θέλουμε πραγματικά κάτι πολύ μπορούμε να τα καταφέρουμε.

Η δράση του συλλόγου δεν σταματάει εδώ. Οι άνθρωποι συνεχίζουν το θεάρεστο έργο που επιτελούν. Κάντε και εσείς το καθήκον σας, δώστε τους μια σακούλα με τρόφιμα και να ξέρετε ότι κάποια οικογένεια θα χαμογελάσει. Αυτή είναι η πραγματική ευτυχία, γιατί όταν ένα παιδί γελάει αλλάζει ο κόσμος όλος!