Κακοποίηση 8χρονης στη Ρόδο: Ομολόγησε η θεία Κατηγορούσε ψευδώς τον παππού
Αστυνομικό

Κακοποίηση 8χρονης στη Ρόδο: Ομολόγησε η θεία Κατηγορούσε ψευδώς τον παππού

Aναμένεται να εκδοθεί ένταλμα σύλληψης

Σε ομολογία για την αποτρόπαιη πράξη της φέρεται να προχώρησε η συγγενής του 8χρονου κοριτσιού στη Ρόδο  η οποία κακοποίησε το παιδί με σκοπό να την μητέρα και να εξαπατήσει της αποσπάσει χρήματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ η θεία της 8χρονης, για την οποία είχε καταγγελθεί βιασμός πριν από μέρες, ομολόγησε στην αστυνομία ότι η ίδια ήταν υπεύθυνη για την ψευδή καταγγελία. Aναμένεται να εκδοθεί ένταλμα σύλληψης.

Η θεία της μικρής, σύμφωνα με τις πληροφορίες, έπεισε τη μητέρα της 8χρονης ότι το παιδί της κακοποιήθηκε από τον παππού του και για να αποσιωπηθεί η υπόθεση, η μητέρα θα έπρεπε να καταβάλλει το ποσό των 200 ευρώ σε φίλη της.

Σοκαριστικό σχέδιο εξαπάτησης

Όλα ξεκίνησαν όταν η 8χρονη έπαθε λοίμωξη στα γεννητικά όργανα, την οποία μάλιστα πιστοποίησαν με εξετάσεις ο ιατροδικαστής, ο γυναικολόγος και ο μικροβιολόγος.

Η λοίμωξη προκάλεσε ερυθρότητα και αίμα στο παιδί, καθώς δεν είχε διαπιστωθεί έγκαιρα από την μητέρα και τους παππούδες του και είχε υποτροπιάσει.

Όταν το παιδί άρχισε να διαμαρτύρεται εντονότερα με πόνο και τσούξιμο η μητέρα ζήτησε από τη θεία της μικρής να τη συμβουλεύσει.

Ειδικότερα, όπως αναφέρει η dimokratiki.gr, η γυναίκα αυτή προθυμοποιήθηκε να «δει» το παιδί και με το δάκτυλό της φέρεται να προκάλεσε ρήξη του παρθενικού του υμένα.

Στην συνέχεια φέρεται να έπεισε την μητέρα ότι το παιδί της είχε υποστεί κακοποίηση, ότι είχε ενημερωθεί το «Χαμόγελο του Παιδιού» κι ότι εκεί δούλευε μια φίλη της, που για 200 ευρώ θα μπορούσε να συγκαλύψει την υπόθεση.

Η μητέρα του παιδιού δεν είχε λεφτά για να της δώσει γιατί δεν είχε πληρωθεί και η εξαδέλφη της φέρεται να της είπε ότι τα δανείστηκε η ίδια και πλήρωσε τον σύνδεσμό της στο «Χαμόγελο του Παιδιού» για να μην προχωρήσει η καταγγελία.

Ακολούθως ξεκίνησε, όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, να ζητά 500 ευρώ για να μην αποκαλυφθεί ο δήθεν ρόλος του παππού, εμφανίζοντάς τον ως το άτομο που κακοποίησε σεξουαλικά την 8χρονη.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η συγκεκριμένη γυναίκα φέρεται να έχει προβλήματα με ουσίες, ενώ εξετάζεται και τυχόν εμπλοκή ενός άνδρα στην όλη υπόθεση.