Φώφη Γεννηματά: Η πιο μεγάλη μάχη της Κύμα συμπαράστασης από τον πολιτικό κόσμο
Ελλάδα

Φώφη Γεννηματά: Η πιο μεγάλη μάχη της Κύμα συμπαράστασης από τον πολιτικό κόσμο

Η κ. Γεννηματά, σε αυτό το πλαίσιο, ανακοίνωσε μάλιστα πώς αποσύρεται από την κούρσα της προεδρίας του Κινήματος Αλλαγής

Τη μεγαλύτερη μάχη της ζωής της δίνει η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά, η οποία εισήχθη στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» εισήχθη το βράδυ της Δευτέρας 11 Οκτωβρίου, συμπτώματα ατελούς ειλεού, απόρροια της επιδείνωσης της βασικής νόσου από την οποία πάσχει.

Η κ. Γεννηματά, σε αυτό το πλαίσιο, ανακοίνωσε μάλιστα πώς αποσύρεται από την κούρσα της προεδρίας του Κινήματος Αλλαγής. Σύμφωνα δε με πληροφορίες του ethnos.gr, έπειτα και από αυτές τις εξελίξεις οι εκλογές για την ηγεσία του Κινήματος Αλλαγής οδεύουν προς αναβολή.

Τα μηνύματα των υπόλοιπων διεκδικητών της προεδρίας του ΚΙΝΑΛ

Η ανακοίνωση της Φώφης Γεννηματά για τη νέα περιπέτεια στην υγεία της και την αποχώρησή της από τη διεκδίκηση της προεδρίας του ΚΙΝΑΛ έφερε κύμα στήριξης και μηνυμάτων συμπαράστασης από τον πολιτικό κόσμο. 

Μετά τη δήλωση της προέδρου του ΚΙΝΑΛ. οι δύο ανθυποψήφιοι για την αρχηγία εξέδωσαν ανακοινώσεις στήριξης με τον Ανδρέα Λοβέρδο να σημειώνει «είμαι δίπλα της ως σύντροφος και ως αγαπημένος φίλος» και τον Νίκο Ανδρουλάκη να σημειώνει ότι αναστέλλει την προεκλογική του δραστηριότητα.

Μήνυμα συμπαράστασης στη Φωφη Γεννηματά, που νοσηλεύεται με ειλεό στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός», έστειλε και ο βουλευτής Θεσσαλoνίκης και υποψήφιος πρόεδρος του Kινήματος ΑλλαγήςΧάρης Καστανίδης.

Ο Χάρης Καστανίδης ανέφερε, στην Κάτια Φωτιάδου, για το κεντρικό δελτίο του Open, «η σκέψη μας είναι μαζί της. Οι ευχές μας τη συνοδεύουν είμαστε σίγουροι ότι θα κερδίσει και αυτή την περιπέτεια, την περιμένουμε να γυρίσει σύντομα κοντά μας».

Επικοινωνία Κυριάκου Μητσοτάκη με Φώφη Γεννηματά

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης επικοινώνησε με την πρόεδρο του ΚΙΝΑΛ, Φώφη Γεννηματά, για να της ευχηθεί περαστικά και γρήγορη ανάρρωση. Ο ίδιος έκανε ανάρτηση στο Twitter αναφέροντας: «Επικοινώνησα με την Πρόεδρο του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά, για να της ευχηθώ από καρδιάς περαστικά και γρήγορη ανάρρωση. Ευχή όλων μας, να ξεπεράσει σύντομα τη δοκιμασία αυτή».

Τηλεφωνική επικοινωνία Αλέξη Τσίπρα με Φώφη Γεννηματά

Μόλις έγινε γνωστή η έκτακτη εισαγωγή της Φώφης Γεννηματά στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός», καθώς και η απόφασή της να αποσυρθεί από τις εσωκομματικές εκλογές του Κινήματος Αλλαγής, εξαιτίας της κατάστασης της υγείας της, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑΑλέξης Τσίπρας, επικοινώνησε μαζί της τηλεφωνικά.

Ο κ. Τσίπρας μετέφερε στη Φώφη Γεννηματά τη στήριξη του ίδιου και των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ και τής ευχήθηκε περαστικά και γρήγορη επιστροφή στην οικογένεια και τα καθήκοντά της.

Εκ μέρος του ΣΥΡΙΖΑ ο Νάσος Ηλιόπουλος δήλωσε: Ευχόμαστε στη Φώφη Γεννηματά ταχεία ανάρρωση. Τώρα είναι η ώρα της πραγματικής μάχης και της ευχόμαστε να σταθεί δυνατή, όπως άλλωστε έκανε και στο παρελθόν. Προσδοκούμε κάθε καλό για την ίδια και την οικογένειά της.

Οικονόμου: Η σκέψη μας είναι κοντά της και στην οικογένειά της

«Ευχόμαστε στη Φώφη Γεννηματά να ξεπεράσει το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει και να επιστρέψει ξανά δυνατή. Η σκέψη μας είναι κοντά της και στην οικογένειά της», ανέβασε στο Twitter ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Ιωάννης Οικονόμου.

Βαρουφάκης για Γεννηματά: Η είδηση της ασθένειάς της με θλίβει και προσωπικά

Τις ευχές του ίδιου αλλά και του ΜέΡΑ25 για περαστικά στη Φώφη Γεννηματά έστειλε, με μία ανάρτηση στο Twitter ο Γιάνης Βαρουφάκης.

Η ανάρτηση του Γιάνη Βαρουφάκη:

Ευχές για περαστικά στη Φώφη Γεννηματά από το Γιάνη Βαρουφάκη και το ΜέΡΑ25 Απ’ όλους μας στο ΜέΡΑ25, περαστικά στη Φώφη Γεννηματά. Η είδηση της ασθένειάς της με θλίβει και προσωπικά. Μια σοβαρή ασθένεια είναι εξ ορισμού άδικη και σκληρή. Εν προκειμένω είναι και πλήγμα για την πολιτική ζωή όταν οδηγεί στην απόσυρση μιας πολιτικής αντιπάλου. Σιδερένια!

Δηλώσεις στήριξης από τον Δημήτρη Κουτσούμπα

Ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ απέστειλε στη Φώφη Γεννηματά το εξής μήνυμα: «Θα ήθελα να ευχηθώ από βάθους καρδιάς περαστικά και καλή δύναμη.
Με εκτίμηση, Δημήτρης Κουτσούμπας».