βιασμό ενός κοριτσιού μόλις 8 χρονών,
Αστυνομικό

Σοβαρές εξελίξεις στην ανατριχιαστική υπόθεση του βιασμού της 8χρονης στη Ρόδο Στο στόχαστρο της έρευνας συγγενικό πρόσωπο

Ξεδιπλώνεται σιγά – σιγά το κουβάρι της ανατριχιαστικής υπόθεσης, που έρχεται από τη Ρόδο, για τον βιασμό ενός κοριτσιού μόλις 8 χρονών, το οποίο μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Μετά την εντολή της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Ρόδου, να αφαιρεθεί η επιμέλεια των γονιών από το παιδί και να απαγορευθεί κάθε επαφή με συγγενικό πρόσωπο, οι αστυνομικές αρχές, φαίνεται πως έχουν στρέψει τις έρευνες τους σε ένα συγκεκριμένο πρόσωπο.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του DEBATER, φαίνεται πως στο στόχαστρο των αρχών έχει μπει πρόσωπο του οικογενειακού περιβάλλοντος και μάλιστα άνθρωπος, που έχει συγγενικές σχέσεις με το παιδί.

Ρόδος – Σε δομή φιλοξενίας το παιδί – Παρακολουθείται από γιατρούς και ψυχολόγους

Η 8χρονη βρίσκεται σε παιδική δομή, όπου παρακολουθείται από κοινωνική λειτουργό και ψυχολόγο, ενώ έχει διαταχθεί κατεπείγουσα έρευνα από προχθές με προκαταρκτική εξέταση μετά από παραγγελία της εισαγγελίας πρωτοδικών Ρόδου για να ανακαλυφθεί τι συνέβη.

Η Μαρία Κορακάκη, πρόεδρος στα Προνοιακά Ιδρύματα της Ρόδου που φιλοξενεί το 8χρονο κοριτσάκι μίλησε στο DEBATER και είπε ότι με εισαγγελική εντολή έχει αφαιρεθεί προσωρινά η επιμέλεια του παιδιού έως ότου παρθεί η οριστική απόφαση από το δικαστήριο.

“Το παιδί υπεβλήθη σε όλες τις απαραίτητες εξετάσεις στο νοσοκομείο και κατόπιν λήφθηκε η απόφαση να φιλοξενηθεί στο παράρτημα προστασίας παιδιού”, είπε.

Όπως είπε, ο Εισαγγελέας εκδίδει τέτοια διάταξη σε εξαιρετικές περιπτώσεις για να προστατεύσει το ανήλικο παιδί.

Το κορίτσι θα παραμείνει εκεί έως ότου το δικαστήριο αποφασίσει για το αν θα επιστρέψει στους γονείς του ή αν θα παραμείνει εκεί. Η απόφαση πρέπει να παρθεί μέσα σε 30 μέρες και αφού έχουν ληφθεί υπ’ όψη όλα τα στοιχεία.

Ακούστε όλα όσα είπε

“Τα παιδιά εδώ έχουν ψυχολογική υποστήριξη και είναι σε ασφαλή χέρια”, είπε η κυρία Κορακάκη, ενώ χαρακτήρισε το γεγονός “θλιβερό”.

 

 

debater.gr