Finos Film: Η ακρίβεια μέσα από ελληνικές ταινίες
Ελλάδα

Finos Film: Η ακρίβεια μέσα από ελληνικές ταινίες (vid)

Οι ανατιμήσεις μέσα από τα μάτια της Finos Film (vid)

Viral το VIDEO της Finos Film για την ακρίβεια με σκηνές από αγαπημένες ταινίες

Η ακρίβεια η βασική ανησυχία και στις παλιές ελληνικές ταινίες

Στο επίκεντρο βρίσκονται τις τελευταίες ημέρες οι αυξήσεις στις τιμές βασικών προϊόντων με τη Finos Film, να μη χάνει την ευκαιρία, να αποδώσει την αγωνία των πολιτών διαχρονικά για το ίδιο θέμα.

 

Δείτε το απολαυστικό βίντεο της Finos Film

 

Τη δική της απάντηση για τις ανατιμήσεις που σαρώνουν την παγκόσμια και κατά συνέπεια και την ελληνική οικονομία, δίνει η Finos Film

Σε βίντεο που ανέβασε στο Twitter, η εταιρία παραγωγής τρολάρει με τον δικό της μοναδικό τρόπο την ακρίβεια στις τιμές.

Μέσα από στιγμιότυπα καλών, παλιών ταινιών, φαίνεται πως το θέμα της ακρίβειας απασχολούσε ιδιαίτερα τον ελληνικό κινηματογράφο.

Η ακρίβεια, ο τιμάριθμος, ο φόρος οικοδομών, αλλά και οι αυξήσεις στα καύσιμα και το ρεύμα, είναι μερικά από τα προβλήματα που απασχολούν τους χαρακτήρες των ταινιών

Η ακρίβεια και η διαχρονική παρουσία της στην καθημερινότητα των ανθρώπων στην Ελλάδα παρουσιάζεται σε βίντεο της Finos Filmμε σκηνές από ταινίες του παλιού ελληνικού κινηματογράφου.

Η ιστορική κινηματογραφική εταιρεία παραγωγής συνηθίζει να φτιάχνει βίντεο για διάφορα θέματα της επικαιρότητας, με σκηνές και ατάκες από δημοφιλείς ή και λιγότερο γνωστές ταινίες της, στις οποίες παίζουν πολλοί ηθοποιοί του ελληνικού κινηματογράφου.

Η ακρίβεια, ο τιμάριθμος, ο φόρος οικοδομών, αλλά και οι αυξήσεις στα καύσιμα και το ρεύμα, είναι μερικά από τα προβλήματα που απασχολούν τους χαρακτήρες που εμφανίζονται στις συγκεκριμένες ταινίες, οι οποίες καταγράφουν με χιούμορ τις αγωνίες τους, κυρίως στις ταραγμένες δεκαετίες του ’60 και του ’70.

Στο βίντεο για την ακρίβεια και το μπαράζ ανατιμήσεων υπάρχουν σκηνές από τις ταινίες «Ζητείται επειγόντως γαμπρός», «Ο φίλος μου ο Λευτεράκης», «Ο θησαυρός του μακαρίτη», «Το ανθρωπάκι», «Ένα τανκς στο κρεβάτι μου», «Η κυρά μας η μαμμή», «Η χαρτοπαίχτρα», «Έλα στο θείο», «Το αμαξάκι», «Η καφετζού», «Η νύφη Το ‘σκασε», «Ο σκληρός άντρας» και «Η κυρία του κυρίου».

Ανάμεσα στους ηθοποιούς που εμφανίζονται είναι οι Ρένα Βλαχοπούλου, Γιώργος Κωνσταντίνου, Ντίνος Ηλιόπουλος, Βασίλης Αυλωνίτης, Θανάσης Βέγγος, Ξένια Καλογεροπούλου, Ορέστης Μακρής, Παντελής Ζερβός, Γεωργία Βασιλειάδου, Κώστας Βουτσάς, Σαπφώ Νοταρά, Μίμης Φωτόπουλος, Νίκος Σταυρίδης.