Με την παρουσία του Υπουργού Τουρισμού Β.Κικίλια θα πραγματοποιηθεί η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση της Ένωσης Ξενοδόχων Ρόδου.
Ρόδος

Με την παρουσία του Υπουργού Τουρισμού Β.Κικίλια θα πραγματοποιηθεί η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση της Ένωσης Ξενοδόχων Ρόδου.

Στη Ρόδο την Παρασκευή ο Υπουργός Τουρισμού Βασίλης Κικίλιας

Με την παρουσία του Υπουργού Τουρισμού Β.Κικίλια θα πραγματοποιηθεί η ετήσια τακτική γενική συνέλευση της Ένωσης Ξενοδόχων Ρόδου.

Ο Υπουργός Τουρισμού Βασίλης Κικίλιας θα παρευρεθεί στις εργασίες της συνέλευσης των μελών που θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 8 Οκτωβρίου στις  6 το απόγευμα στο Κλειστό Γυμναστήριο Καλυθιών.

Σύμφωνα με πληροφορίες θα παρευρεθούν πρόεδροι άλλων Ενώσεων ξενοδόχων ανά την Ελλάδα, καθώς επίσης εκπρόσωποι των τοπικών αρχών και φορέων. Στο πλαίσιο των εργασιών της γενικής συνέλευσης θα γίνουν και βραβεύσεις ξενοδοχείων.

 

Η  Ένωση Ξενοδόχων Ρόδου αναφέρει στην πρόσκληση της τα εξής:

«ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ Ε.Ξ.Ρ.

ΣΕ ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ
Αγαπητοί Συνάδελφοι,
Υπενθυμίζεται ότι βάσει των αποφάσεων του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΞΡ, που λήφθηκαν τη 02α Δεκεμβρίου 2020 με αρ. Πρακτικού Δ.Σ. Νο-291 (απόφαση αναβολής της διεξαγωγής Γενικής Συνέλευσης λόγω της επιβεβλημένης μείωσης μετακινήσεων και επαφών στο πλαίσιο μέτρων για την ανάσχεση της διασποράς του κορωνοϊού), και τη 10η Σεπτεμβρίου 2021, με αρ. Πρακτικού Δ.Σ. Νο-297, η σύγκληση της Ετήσιας Τακτικής Γενικής Συνέλευσης των μελών, θα πραγματοποιηθεί την 08η Οκτωβρίου 2021, ημέρα Παρασκευή και ώρα 18:00 μ.μ., στο Κλειστό Γυμναστήριο Καλλιθέας,

 

 

Με τιμή,

 


Μανώλης Γ. Μαρκόπουλος, πρόεδρος


Κωνσταντίνος Μηνέττος, Γ.Γραμματέας       

 

 

               
ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ από 17:30»