Γ.Χατζημάρκος : "Δεν θέλουμε να αφήσουμε άνεργες τις…..μοιρολογίστρες"
Περιφέρεια

Γ.Χατζημάρκος : “Δεν θέλουμε να αφήσουμε άνεργες τις…..μοιρολογίστρες” (Hχητικό)

Ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου κ. Γιώργος Χατζημάρκος σε Συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε σήμερα είπε τα παρακάτω :

Γιώργος Χατζημάρκος: «Μέσα στα τόσα που έχουμε κληρονομήσει, η γέφυρα της Κρεμαστής έχει πολλαπλό συμβολισμό. Είναι το έργο που χρησιμοποιήθηκε στη ρητορική πάρα πολλών, ένα έργο σύμβολο ανικανότητας της διοίκησης, ένα έργο σύμβολο κινδύνου. Έχουν χαθεί ανθρώπινες ζωές εκεί. Για μας αυτό το έργο είναι το τέλος μια εποχής. Να τελειώνουμε με το χθες. Το είπα και το εννοώ. Να γυρίσουμε επιτέλους σελίδα , στα τόσα που μας κληρονόμησαν όλα αυτά τα «καλά παιδιά», οι «ευαίσθητοι» δημοκράτες που, από την πολύ ευαισθησία, ρήμαξαν τον τόπο.
Όλες τις πληγές τις κλείνουμε στην πιο δύσκολη περίοδο. Τις πληγές που δημιούργησαν την περίοδο της ευμάρειας, την περίοδο που τα χρήματα ήταν άπειρα, την περίοδο που οι διαδικασίες ήταν ελάχιστες, την περίοδο που οι δημοπρατήσεις γινόντουσαν σε γραφεία, την περίοδο που τα προβλήματα στις δημοπρατήσεις δεν τα μάθαινε κανείς, την περίοδο που δεν υπήρχε Δι@ύγεια, που σχεδόν δεν υπήρχε Ελεγκτικό Συνέδριο. Τότε ήταν ανίκανοι να κάνουν έργο!
Σήμερα όλες αυτές τις πληγές κλείνουμε. Με αυτούς που τις δημιούργησαν, θα μας πάρει λίγο χρόνο ακόμα.
Με το καλό να προχωρήσει το έργο και του χρόνου τέτοια εποχή να έχουμε την καινούργια γέφυρα. Δεσμεύομαι σήμερα ότι θα κάνουμε εγκαίνια, μεγάλα εγκαίνια που θα στοιχήσουν παραπάνω από 21.564 χιλ που στοίχησαν τα εγκαίνια της Γέφυρας του Μάκαρη. Γιατί η συμπάθεια μας για τις… μοιρολογίστρες δεν μας επιτρέπει να τις αφήσουμε άνεργες. Εμείς δεν θέλουμε ανεργία και για αυτό οι μοιρολογίστρες, μόλις τελειώσει η γέφυρα Κρεμαστής θα έχουνε δουλειά να κάνουν».
Ακούστε το σχετικό ηχητικό