Κλέφτες οχημάτων… 12 και 14 χρονών!
Αστυνομικό

Κλέφτες οχημάτων… 12 και 14 χρονών!

Στην κλοπή συμμετείχαν τρεις ανήλικοι ακόμη

Οι αναζητήσεις ενός μαύρου αυτοκινήτου μάρκας Volkswagen που είχε κλαπεί λίγα λεπτά πριν από έναν δρόμο της Ρόδου όπου ήταν σταθμευμένο, οδήγησαν το απόγευμα της Κυριακής στην εξάρθρωση μιας συμμορίας ανηλίκων που είχαν κάνει «επάγγελμα» τέτοιου είδους κλοπές!

Οι αστυνομικοί της Ασφαλείας που ενημερώθηκαν από την Άμεση Δράση για την κλοπή, ξεκίνησαν έρευνες και εντόπισαν το όχημα σε άλλο δρόμο, όπου δύο 14χρονοι που κρατούσαν το κλειδί του είχαν μαζί τους ένα μπιτόνι με βενζίνη για να γεμίσουν το ντεπόζιτο!

Αμέσως τους συνέλαβαν και τους προσήγαν για προανάκριση, από την οποία προέκυψε ότι στην κλοπή συμμετείχαν και άλλοι τρείς ανήλικοι, άλλος ένας 14χρονος, ένας 17χρονος και ένας… 12χρονος! Μάλιστα, το βράδυ του περασμένου Σαββάτου είχαν κλέψει άλλο ένα Ι.Χ. μάρκας Daewoo και λίγες ώρες πριν συλληφθούν προσπάθησαν να κλέψουν και μια μοτοσικλέτα!

Τα δυο πιτσιρίκια οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρόδου με την δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους για κλοπές τροχοφόρων από κοινού, στην οποία περιλαμβάνονται οι άλλοι τρεις ανήλικοι που αναζητούνται, όπως και οι γονείς όλων οι οποίοι κατηγορούνται για παραμέληση της εποπτείας ανηλίκου.

protothema.gr