Απάντηση του Γραφείου Τύπου της ΠΝΑΙ σε δημοσιεύματα για τον Αναπτυξιακό Οργανισμό
Περιφέρεια

Απάντηση του Γραφείου Τύπου της ΠΝΑΙ σε δημοσιεύματα για τον Αναπτυξιακό Οργανισμό

 

Απάντηση του Γραφείου Τύπου της ΠΝΑΙ σε δημοσιεύματα για τον Αναπτυξιακό Οργανισμό

Η γνωστή παρέα συνεχίζει στον παράδρομο της πολιτικής όπου το σκοτάδι, η λάσπη και η παραπληροφόρηση είναι οδηγός τους
Δεν χάνουν ευκαιρία να διαφημίσουν την σκοπιμότητα, την πολιτική εμπάθεια, την παραταξιακή μικρότητα και την ημιμάθειά τους
Η πολιτική ζωή έχει, κυριολεκτικά, απ᾽ όλα. Η γνωστή παρεούλα που σε κάθε ευκαιρία δημοσιολογεί αποκαλύπτοντας τα πραγματικά της κίνητρα, την πολιτική της εμπάθεια και τους ισχυρούς δεσμούς της με την παραπληροφόρηση, κτύπησε ξανά επιτιθέμενη για μια ακόμη φορά στην Περιφερειακή αρχή για την απόφαση του Αναπτυξιακού Οργανισμού της Περιφέρειας Ν. Αιγαίου Κ2 Α.Ε., για έκδοση χρεωστικών καρτών προκειμένου να γίνεται η διαχείριση του δημοσίου χρήματος με την μέγιστη δυνατή διαφάνεια, αφού έτσι καταργείται κάθε διακίνηση μετρητών και όλες οι συναλλαγές θα γίνεται μόνο τραπεζικά, αφήνοντας ένα αδιαμφισβήτητο αποτύπωμα διαρκείας που καθιστά τον έλεγχο εύκολο και αποτελεσματικό οποιαδήποτε στιγμή, ακόμα και μετά από χρόνια.
Αυτή είναι η απόφαση της Aνώνυμης Eταιρείας Κ2 και αυτή είναι και η απόφαση όλων των χωρών που φτιάχνουν ένα σύγχρονο πλαίσιο λειτουργίας με αυξημένη τη δυνατότητα ελέγχου.
Αυτή είναι η απόφαση ενός Oργανισμού που διοικείται από σοβαρούς και υπεύθυνους ανθρώπους τόσο της πολιτικής όσο και της αγοράς.
– Επιτρέπεται η έκδοση αυτή ; Φυσικά Ναι.
Μάλιστα το δημόσιο λογιστικό επιτρέπει και την έκδοση Χρηματικού Εντάλματος Προπληρωμής με τον ορισμό Υπολόγου προσώπου για την διαχείριση του όποιου αυτού ποσού με την μορφή των μετρητών. Αυτό συνέβαινε παλαιότερα αλλά η σημερινή Περιφερειακή Aρχή δεν το έκανε ποτέ.
– Υπάρχει όριο σε αυτές τις κάρτες ; Φυσικά Ναι.
Μάλιστα αυτό ορίζεται σε διπλό επίπεδο. Από τον Oργανισμό τον ίδιο και από το τραπεζικό σύστημα.
– Υπόκεινται σε δημοσιονομικό έλεγχο και έλεγχο νομιμότητας οι δαπάνες που περνούν μέσα από χρεωστική κάρτα ; Φυσικά Ναι.
Οι κανόνες δημοσιονομικού ελέγχου ισχύουν πλήρως.
Η σοβαρότητα στην προσέγγιση των ζητημάτων αυτών, δεν χαρακτήριζε ποτέ την γνωστή παρέα των ανθρώπων που αποκαλύπτουν την σκοπιμότητα, την πολιτική εμπάθεια και την παραταξιακή μικρότητά τους σε κάθε ευκαιρία. Διαφημίζουν δε την ημιμάθειά τους, επίσης σε κάθε ευκαιρία.
Λεπτομέρειες για αυτούς που με απόφαση τους κινούνται στον παράδρομο της πολιτικής ζωής, όπου το σκοτάδι, η λάσπη, και η παραπληροφόρηση είναι οδηγός τους.
Περιμένουμε και την συμπλήρωση της χορωδίας με τα λοιπά γνωστά μέλη της, τον Νίκο, τον Μπάμπη, τον Σάββα και τα λοιπά αγγελούδια.
Μπορεί να είναι εικόνα 3 άτομα, γένι, άτομα που στέκονται και κείμενο που λέει "H κατρακύλα στον δημόσιο διάλογο έχει ονοματεπώνυμο"
Το Γραφείο Τύπου