ΑΝ.ΔΩ. ΑΕ: Συμπληρώθηκαν 28 χρόνια συνεχούς λειτουργίας και προσφοράς μέσω των έργων της στα Δωδεκάνησα.
Ρόδος

ΑΝ.ΔΩ. ΑΕ: Συμπληρώθηκαν 28 χρόνια συνεχούς λειτουργίας και προσφοράς μέσω των έργων της στα Δωδεκάνησα.

Σε εξέλιξη βρίσκονται 63 έργα σε όλα τα νησιά και η νέα πρόσκληση για ιδιωτικά έργα από το LEADER/CLLD Αλιείας – Πραγματοποιήθηκε η Τακτική Γενική Συνέλευση των μετόχων της

 

Πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 9-9-2021 η τακτική Γενική Συνέλευση των μετόχων της ΑΝ.ΔΩ. Α.Ε., της πολυμετοχικής Αναπτυξιακής εταιρείας του νομού, που έκλεισε φέτος 28 χρόνια επιτυχούς λειτουργίας.

Στη συνεδρίαση συμμετείχαν εκπροσωπώντας τους μετόχους οι: κ. Ευάγγελος Φραγκάκης, Δήμαρχος Χάλκης ως εκπρόσωπος της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων και Πρόεδρος του ΔΣ της ΑΝΔΩ, κ. Φιλήμονας Ζαννετίδης αντιπεριφερειάρχης, εκπρόσωπος της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, κ. Αθανάσιος Στάμος, εκπρόσωπος του Δήμου Ρόδου, κ. Κων/νος Χόνδρος εκπρόσωπος του Δήμου Κω, κ. Ελευθέριος Πέντες, Δήμαρχος και εκπρόσωπος του Δήμου Πάτμου, κ. Φαίδρα Σπανού εκπρόσωπος του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου, κ. Κων/νος Γιμούκης εκπρόσωπος του Ελαιουργικού και Αμπελουργικού Συνεταιρισμού Δωδεκανήσου η Ένωση, κ. Παναγιώτης Σταμάτης εκπρόσωπος του Συλλόγου Προστασίας Περιβάλλοντος Ρόδου.

Στη συνεδρίαση στην οποία προέδρευσε ο κ. Ζαννετίδης, παραβρέθηκαν και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρείας: κ. Ρένα Παυλάκη Διευθύνουσα Σύμβουλος και η κ. Βασιλική Παπαδημητρίου – Ξεπαπαδάκη αντιπρόεδρος της ΑΝ.ΔΩ. Α.Ε.

Ο πρόεδρος της Γενικής Συνέλευσης κ. Ζαννετίδης και όλοι οι εκπρόσωποι των μετόχων εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για την υποδειγματική λειτουργία της εταιρείας και για την πλήρη εξέλιξη του προγράμματος LEADER / CLLD μέσω του οποίου υλοποιούνται πάνω από 60 επενδύσεις με προϋπολογισμό πάνω από 12 εκ. € σε όλα τα νησιά του νομού. Εκ μέρους του ΔΣ, ο Πρόεδρος κ. Φραγκάκης, η αντιπρόεδρος κ. Ξεπαπαδάκη και η Διευθύνουσα Σύμβουλος κ. Παυλάκη, ευχαρίστησαν τους μετόχους για την εμπιστοσύνη και τη στήριξη αλλά και το προσωπικό της εταιρείας για την προσπάθεια που καταβάλουν καθημερινά για την υλοποίηση των ενταγμένων έργων.

Εκ μέρους του προσωπικού, ο Διευθυντής της ΑΝΔΩ κ. Κων/νος Ζήφος, αφού ανέφερε ότι έχει προκηρυχθεί το τελευταίο μέρος του προγράμματος για τα ιδιωτικά έργα του LEADER Αλιείας, ευχαρίστησε τα μέλη του ΔΣ για την άψογη συνεργασία, αποτέλεσμα της οποίας είναι η επιτυχία της εταιρείας σε τοπικό και εθνικό επίπεδο.

Η ανάλυση του ισολογισμού και των λοιπών οικονομικών στοιχείων της εταιρείας έγινε από την Υπεύθυνη Οικονομικών, κ. Στέλλα Αρνικκιού και, για ακόμα μια χρονιά, η εταιρεία παρουσίασε κέρδη.

 

Για την ΑΝ.ΔΩ. Α.Ε.

Ο Πρόεδρος

Ευάγγελος Φραγκάκης