ANEK LINES: Δωρεάν μετακίνηση για την κηδεία του Μίκη Θεοδωράκη στα Χανιά
Ελλάδα

ANEK LINES: Δωρεάν μετακίνηση για την κηδεία του Μίκη Θεοδωράκη στα Χανιά

«Όσοι αγάπησαν το Μίκη, μπορούν, να ταξιδέψουν δωρεάν, την Τετάρτη 8/9 από Πειραιά προς Σούδα και δωρεάν να επιστρέψουν την Πέμπτη 9/9, σε θέσεις, ανάλογα με τη διαθεσιμότητα»

Δωρεάν μετακίνηση στους επιβάτες που θα ταξιδέψουν για την κηδεία του  Mίκη Θεοδωράκη , την Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου 2021, με προορισμό τα Χανιά, δίνει η Κοινοπραξία ΑΝΕΚ LINES -BLUE STAR FERRIES, σε μία συμβολική κίνηση, τιμής ένεκεν, στον μεγάλο εκλιπόντα.

Σύμφωνα με σημερινή ανακοίνωση της κοινοπραξίας «όσοι αγάπησαν το Μίκη, μπορούν, να ταξιδέψουν δωρεάν, την Τετάρτη 8/9 από Πειραιά προς Σούδα και δωρεάν να επιστρέψουν την Πέμπτη 9/9, σε θέσεις, ανάλογα με τη διαθεσιμότητα».

«Η Οικουμένη, η Ρωμιοσύνη, η Κρήτη, τα Χανιά αποχαιρετούν τον “Γίγαντα” με το τεράστιο έργο. Τον “μουσικό γητευτή” των λαών που όταν άνοιγε τα πελώρια χέρια του, για να διευθύνει όπου Γης, ξεσήκωνε και παρέσυρε τον κόσμο (ακόμα και αυτούς που δεν ήξεραν τη γλώσσα των τραγουδιών του) στον δικό του μελωδικό, ερωτικό, επαναστατικό κόσμο, ως άλλος Καζαντζακικός Ζορμπάς. Περήφανοι ως Έλληνες για τη μουσική παρακαταθήκη ενός ογκόλιθου που “πάντρεψε” αξεπέραστα το λαϊκό τραγούδι με την ποίηση και κατέδειξε σε όλο τον κόσμο ότι ελληνισμός σημαίνει πολιτισμός, αποχαιρετούμε τον Μίκη με τη βεβαιότητα ότι Ναι: Αιωνία θα είναι η Μνήμη του», τονίζεται σε ανακοίνωση της κοινοπραξίας ΑΝΕΚ LINES – BLUE STAR FERRIES.