TF Rhodes Open: Όλα έτοιμα για το μεγάλο ραντεβού στη Ρόδο
Αθλητικά

ITF Rhodes Open: Όλα έτοιμα για το μεγάλο ραντεβού στη Ρόδο

Όλα είναι πλέον έτοιμα για το I.T.F. Senior 2021- World Tennis Tour- Rhodes Open, του οποίου η αυλαία ανοίγει σήμερα  Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου, στις εγκαταστάσεις του Ροδιακού Ομίλου Αντισφαίρισης.

Μάλιστα, «κλείδωσαν» οι συμμετοχές και στην παγκόσμια διοργάνωση, που θα διεξαχθεί για τέταρτη χρονιά στη Ρόδο, θα πάρουν μέρος 116 αθλητές και αθλήτριες συνολικά από 13 χώρες.

Στη Ρόδο πρόκειται να έρθουν τενίστες και τενίστριες από τις εξής χώρες: Ελλάδα, Τουρκία, Βέλγιο, Ολλανδία, Γαλλία, Αυστραλία, Λιθουανία, Ρωσία, Ρουμανία, Αγγλία, Σουηδία, Φινλανδία και Πολωνία. Ο αριθμός των συμμετεχόντων είναι εξαιρετικός, τηρουμένων των αναλογιών και των συνθηκών που επικρατούν λόγω κορωνοϊού, ενώ φυσικά στους αγώνες θα τηρηθούν όλα τα υγειονομικά μέτρα προστασίας.

Το I.T.F. Senior 2021, που θα διεξαχθεί στη Ρόδο από 6 έως 11 Σεπτεμβρίου θα αποτελέσει για μία ακόμη χρονιά την καλύτερη διαφήμιση για το νησί σε όλο τον κόσμο. Για πέντε ημέρες η καρδιά του τένις θα χτυπάει στη Ρόδο, με τον Ροδιακό Όμιλο Αντισφαίρισης, την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, τον Δ.Ο.Π.Α.Ρ. και την Ε.Φ.Ο.Α. να «φορούν» τα καλά τους και να προετοιμάζονται για τη σπουδαία αυτή διοργάνωση, που θα διεξαχθεί για τέταρτη φορά στη Ρόδο, μετά το 2017, το 2018 και το 2019.