Φαρμακευτικός Σύλλογος Δωδεκανήσου : "Mετά από ενάμιση μήνα λειτουργίας το φαρμακείο στην Μεγίστη συνεχίζει απρόσκοπτα να λειτουργεί"
Ρόδος

Φαρμακευτικός Σύλλογος Δωδεκανήσου : “Mετά από ενάμιση μήνα λειτουργίας το φαρμακείο στην Μεγίστη συνεχίζει απρόσκοπτα να λειτουργεί”

Ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Δωδεκανήσου, θέλει να ενημερώσει τους πολίτες της Δωδεκανήσου ότι μετά από ενάμιση μήνα λειτουργίας το φαρμακείο στην Μεγίστη συνεχίζει απρόσκοπτα να λειτουργεί.

Μετά τα επιτυχή, κατά γενική ομολογία εγκαίνια του φαρμακείου και την πανελλήνια επικρότηση του εγχειρήματος αυτού, ξεπεράστηκαν όλα τα διαδικαστικά θέματα που προέκυψαν όπως άλλωστε συμβαίνει σε όλες τις νεοϊδρυθείσες επιχειρήσεις, καθώς και άλλες παθογένειες (που ξεπεράστηκαν), με την ουσιαστική συνδρομή της Αντιπεριφερειάρχη υγείας Ν. Αιγαίου κα. Γιασιράνη Χαρίκλειας καθώς και του βουλευτή Παπά Ιωάννη, τους οποίους ευχαριστούμε για το συνεχές και ειλικρινές ενδιαφέρον τους.

Τα δημοσιεύματα και οι αναρτήσεις που εμφανίστηκαν τις τελευταίες μέρες κατάφεραν να μας προβληματίσουν αλλά και να μας συσπειρώσουν, τόσο εμάς όσο και την τοπική κοινωνία.

Γνωρίζαμε και γνωρίζουμε τα προβλήματα που θα ανακύψουν και έχουμε όλη την καλή διάθεση να τα επιλύσουμε και να πάμε μπροστά.

Καλούμε όλους να πορευτούν σε αυτόν τον μονόδρομο (της επιτυχίας) μαζί μας.

Ο ΦΣΔ όπως αθόρυβα ίδρυσε ύστερα από προσπάθειες ετών αυτό το φαρμακείο,  έτσι θα το λειτουργήσει αθόρυβα και αποτελεσματικά εγγυώμενος την μέγιστη ποιοτική και ασφαλή πρόσβαση των κατοίκων στο φάρμακο.