Ευστρατιου Χατζημάρκος Καλυθιες Ψίνθος Κάτοικοι
Περιφέρεια

Χρήστος Ευστρατίου: ” Όσοι ζήτησαν συνάντηση και ενημέρωση, την είχαν Οι πόρτες μας ήταν και παραμένουν ανοικτές”

Ο Πρόεδρος της Ψίνθου Βασίλης Κωστομοίρης, ο Πρόεδρος των Καλυθιών Παναγιώτης Αντωνάς, Ο Αντιδήμαρχος Τάσος Σπανός, ο Αντιδήμαρχος Γιώργος Πατσάης και η Αντιπρόεδρος της Ψίνθου Δικαία Μπρόκου, ζήτησαν συνάντηση για το ζήτημα της μονάδας ΑΕΚΚ στις Καλυθιές και αυθημερόν τους δέχθηκα και είχαμε συνάντηση και με τον Περιφερειάρχη, δήλωσε ο Χωρικός Αντιπεριφερειάρχης Χρήστος Ευστρατίου, προσθέτοντας:
“Ισχύουν όσα δήλωσα και στην συνέντευξη Τύπου χθες το πρωί :
Καμία υπογραφή πολιτικού προσώπου δεν υπάρχει σε αυτή την διαδικασία αφού όλη εξαντλείται σε υπηρεσιακό επίπεδο. Η σπέκουλα και οι κατευθυνόμενες επιθέσεις από την ομάδα των κουραστικά γραφικών πλέον προσώπων, στηρίζεται στην παραπληροφόρηση, στο ψέμα που τους έγινε δεύτερη φύση.
Επίσης, με γραπτή δήλωση μου απευθύνθηκα στον κ. Μανώλη Γλυνό και βρέθηκαν να μου απαντούν άνθρωποι που δεν τους αφορούσε η απάντηση μου στον κ. Μανώλη Γλυνό!
Όλα αυτά, μόνο τυχαία δεν είναι.
Όλα αυτά, δείχνουν και το μέγεθος της πολιτικής μεθόδευσης που η πιο φτηνή αντιπολίτευση του παρελθόντος, μπροστά της μοιάζει με πανεπιστημιακού επιπέδου. Στο ψέμα μόνο μπορούν να καταφύγουν.
Όσο για την συμπαράσταση, η δήλωση μου είναι ξεκάθαρη.
Ας φέρει η τοπική Βουλευτής τροπολογία από την Βουλή που να μεταφέρει την υπογραφή από τους υπηρεσιακούς παράγοντες στους πολιτικούς προϊσταμένους και η χωροθέτηση του ΑΕΚΚ στις Καλυθιές θα λήξει σε μία μέρα.
Η πόρτα μας παραμένει ανοικτή για όσους σέβονται την αλήθεια και τους πολίτες. “