Μπάρδος Χρήστος Βυρίνης Θανάσης
Περιφέρεια

Αποτελέσματα Μαθητικού Διαγωνισμού Ζωγραφικής από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου (φωτο)

Το Τμήμα Δια Βίου Μάθησης, Υποστήριξης της Παιδείας και Απασχόλησης της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου σε συνεργασία με τον Πρόεδρο της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής του Δήμου Ρόδου κ. Θανάση Βυρίνη και την υποστήριξη της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δωδεκανήσου, διοργάνωσαν διαδικτυακό μαθητικό διαγωνισμό με θέμα ” Η λειτουργία του Σχολείου κατά την Οθωμανική περίοδο έως την Ελληνική Επανάσταση ”
Οι μαθητές/τριες της Τετάρτης, Πέμπτης και Έκτης τάξης των Δημοτικών Σχολείων της νήσου Ρόδου, με αφορμή τη συμπλήρωση των 200 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση του 1821, κλήθηκαν να εκφραστούν δημιουργικά και με τη ζωγραφιά τους να αποτυπώσουν τα συναισθήματα και τις σκέψεις τους για τον ηρωικό αγώνα των προγόνων μας για την συνέχιση της εκπαίδευσης και του Σχολείου.
To αρμόδιο Τμήμα της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου παρέλαβε πολλά υπέροχα ζωγραφικά έργα μαθητών από ολόκληρη τη Ρόδο!
Ήταν συγκινητική και αισιόδοξη η ανταπόκριση των παιδιών αφού συγκεντρώθηκαν συνολικά 42 έργα τα οποία αξιολογήθηκαν από ειδική επιτροπή που απαρτιζόταν από εκπαιδευτικούς των Καλλιτεχνικών.
Ο διαγωνισμός ανέδειξε 5 νικητές και 5 διακριθέντες.
ΤΑ ΕΠΑΘΛΑ
Οι πέντε (5) πρώτοι διακριθέντες θα λάβουν ως βραβείο από ένα tablet, ενώ τα 10 καλύτερα έργα των μαθητών θα κοσμήσουν τα γραφεία της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και του Δήμου Ρόδου.
Σε όλα τα παιδιά που συμμετείχαν θα δοθεί αναμνηστικό δίπλωμα και θα ενημερωθούν τηλεφωνικά για την παραλαβή του, καθώς και οι διακριθέντες για την παραλαβή των βραβείων τους.
Επιθυμούμε να ευχαριστούμε πολύ όλα τα παιδιά που συμμετείχαν στο διαγωνισμό και προσπάθησαν για το καλύτερο.
Ευχαριστούμε επίσης τους ακόλουθους εκπαιδευτικούς Καλλιτεχνικών που συμμετείχαν στην Επιτροπή Αξιολόγησης:
1) Yψηλάντη Σεβαστή
2) Κωστορίζου Ξανθή
3) Δαγαλάκη Μαρία
Ευχαριστούμε και τους γονείς, που συμπλήρωσαν την αίτηση και μας απέστειλαν τις ζωγραφιές των παιδιών τους.
Εκφράζουμε τα συγχαρητήριά μας στα παιδιά που οι ζωγραφιές τους διακρίθηκαν και ιδιαίτερα στα πέντε παιδιά που βραβεύτηκαν.
Ευχόμαστε σε όλoυς τους μαθητές, Καλή Πρόοδο στα μαθήματα τους, με υγεία και δύναμη, ώστε να είναι όλοι νικητές στο δύσκολο μεν αλλά πανέμορφο αυτό αγώνα της γνώσης και της μάθησης.
Θα είμαστε στο πλευρό σας όποτε και όταν μας χρειαστείτε!
Ο εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος
Δια Βίου Μάθησης και Απασχόλησης
Χρήστος Γ. Μπάρδος
Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο, στέκεται και εξωτερικοί χώροι