Θετικές οι παρεμβάσεις των αντιπεριφερειαρχών στον Διοικητή της 2ης ΥΠΕ
Περιφέρεια

Θετικές οι παρεμβάσεις των αντιπεριφερειαρχών στον Διοικητή της 2ης ΥΠΕ

Δύο ουσιαστικές συναντήσεις πραγματοποίησαν χθες με τον Διοικητή της 2ης ΥΠΕ Χρήστο Ροϊλό στο Δημαρχείο και στη Νότια Ρόδο, η αντιπεριφερειάρχης Υγείας Χαρούλα Γιασιράνη και ο αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Οικονομίας Φιλήμονας Ζαννετίδης.
Στο Δημαρχείο ο δήμαρχος Αντώνης Καμπουράκης και οι παριστάμενοι εκπρόσωποι Περιφέρειας, φορέων και αντιδημάρχοι, εξέφρασαν την βούληση όλων για την επίλυση χρόνιων προβλημάτων και δικαίων αιτημάτων για ίση υγειονομική φροντίδα.
Η επίσκεψη του κ. Ροϊλού στο Γεννάδι ήταν πολύ σημαντική, αφού μπόρεσε να διαπιστώσει «ιδίοις όμμασι» την επιτακτική ανάγκη μετατροπής του ιατρείου Γενναδίου σε Πολυδύναμο με πλήρη στελέχωση. Άκουσε με ιδιαίτερη προσοχή και τους δέκα κοινοτάρχες της Νότιας Ρόδου που παραβρέθηκαν στην προγραμματισμένη σύσκεψη και ανέλαβε προσωπικά να επιληφθεί του θέματος.
Οι δύο εκπρόσωποι της Περιφέρειας, συνεπικουρημένων και των υπολοίπων υπενθύμισαν στον Διοικητή της 2ης ΥΠΕ την επίσης επιτακτική ανάγκη βελτίωσης των κτιριακών υποδομών του ΚΥ Αρχαγγέλου, την πρόσληψη αναισθησιολόγων στο Νοσοκομείο Ρόδου, τα τεστ επιστροφής των τουριστών στα μικρά νησιά που δεν έχουν ανάλογες υποδομές.
Θέματα που άπτονται των δυνατοτήτων και αρμοδιοτήτων του κ. Ροϊλού, ο οποίος διαβεβαίωσε πως θα προχωρήσει άμεσα στην τακτοποίηση τους, αφού διαπίστωσε πως τα επιχειρήματα που του τέθηκαν είναι απόλυτα σοβαρά και ειλικρινή.
Το Γραφείο Τύπου