Γλυνός Σαρικάς
Περιφέρεια

“Μόνο έτσι ξέρουν να πολιτεύονται στην παράταξη Γλυνού, με χυδαιότητα και ψέματα” Απάντηση του Γραφείου Τύπου της ΠΝΑΙ σε Γλυνό -Σαρικά

Μόνο έτσι ξέρουν να πολιτεύονται στην παράταξη Γλυνού, με χυδαιότητα και ψέματα

Αύριο θα διανεμηθεί το video της συνεδρίασης για να θαυμάσει η κοινωνία τους ανθρώπους που πολιτεύονται με κατασκευασμένα ψεύδη

Η παθολογική αγάπη  που τρέφει για τα ψέματα η παράταξη του Μανώλη Γλυνού, σίγουρα χρήζει ιατρικής γνωμάτευσης.

Δεν εξηγείται διαφορετικά η χυδαία διαστρέβλωση, με δύο διαδοχικές ανακοινώσεις, της παράταξης Γλυνού και του περιφερειακού συμβούλου Μανώλη Σαρικά, των όσων ο Περιφερειάρχης Γιώργος Χατζημάρκος, είπε στην τελευταία συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου, όπου επαίνεσε τους γιατρούς που υπηρετούν στον α’ και β’ βαθμό Τοπικής Αυτοδιοίκησης , για την πρωτοβουλία τους να δημιουργήσουν ένα τηλεοπτικό σποτ ευαισθητοποίησης της κοινής γνώμης όσον αφορά τον εμβολιασμό.

Σε Δελτία Τύπου που έδωσαν στη δημοσιότητα ο Μανώλης Γλυνός και ο Μανώλης Σαρικάς, ισχυρίζονται ψευδώς ότι ο Περιφερειάρχης κατηγόρησε τους γιατρούς, για την πρωτοβουλία τους! Άλλο ένα εξ ολοκλήρου κατασκευασμένο ψέμα, αφού μόνο αυτό ξέρουν να κάνουν: να προσπαθούν με ξεδιάντροπα ψέματα να καλύψουν την άβυσσο του πολιτικού κενού που τους διακρίνει, αλλά και που κάθε μέρα όλο και πιο βαθειά τους καταπίνει. Μα τελικά, δεν αισθάνονται ίχνος ντροπής;

Η εμμονή στην πιο χυδαία πολιτική λειτουργία που γνώρισε ο τόπος μας, συνεχίζεται και δυστυχώς δεν μπορεί να ερμηνευθεί πλέον με όρους πολιτικής.

Ο Περιφερειάρχης ουδέποτε κατέκρινε τους γιατρούς που έκαναν καμπάνια υπέρ των εμβολιασμών, το αντίθετο μάλιστα έγινε.Τόσο στο Περιφερειακό Συμβούλιο όσο και σε όλες τις δημόσιες τοποθετήσεις του, έδωσε συγχαρητήρια στους γιατρούς για αυτή την πρωτοβουλία.

Η ξεδιάντροπη ψευδολογία των Μανώλη Γλυνού και Μανώλη Σαρικά, σύνηθες πλέον φαινόμενο, κατεβάζει το επίπεδο της πολιτικής στο μόνο που ο ίδιοι μπορούν να σταθούν, στον πάτο.

Αύριο θα διανεμηθεί δημόσια τόσο το ηχητικό όσο και το videoτης συνεδρίασης για να θαυμάσει η κοινωνία για μία ακόμη φορά την ξεδιάντροπη, ξετσίπωτη ψευδολογία του Μανώλη Γλυνού και του Μανώλη Σαρικά.

Το Γραφείο Τύπου