Συνέλαβαν πλανόδια μουσικό στη Ρόδο Χειροκροτούσε ειρωνικά ο κόσμος
Αστυνομικό

Συνέλαβαν πλανόδια μουσικό στη Ρόδο Η απάντηση της αστυνομίας

Αλγεινή αίσθηση προκαλεί video που κυκλοφορεί στα social media και απεικονίζει άνδρες της ΕΛΑΣ να συλλαμβάνουν πλανόδια μουσικό σε κεντρικό σημείο στη Ρόδο

Η γυναίκα συνελήφθη επειδή “παραβίαζε τα μέτρα για την πανδημία” τόσο σε σχέση με την αναπαραγωγή μουσικής όσο και με παράνομο εμπόριο.

Όταν η γυναίκα αντέδρασε στους αστυνομικούς στη Ρόδο, εκείνοι τις έβαλαν χειροπέδες και την οδήγησαν στο Αστυνομικό Τμήμα. Την στιγμή της σύλληψης κόσμος που κυκλοφορούσε τριγύρω αποδοκίμασε ειρωνικά τους αστυνομικούς.

Χαρακτηριστικά στο video ακούγεται κάποιος να φωνάζει απευθυνόμενος στους άνδρες της ΕΛΑΣ:

“Μπράβο, τώρα πατάξατε το οργανωμένο έγκλημα”

Ωστόσο, η άποψη της αστυνομίας είναι τελείως διαφορετική καθώς οι αστυνομικοί υπάλληλοι Δωδεκανήσου κλήθηκαν από πολίτη για τη συγκεκριμένη γυναίκα πως ενοχλεί τη γειτονιά. Αναφέρουν επίσης πως η γυναίκα αυτή αντιμετωπίζει προβλήματα συμπεριφοράς και ξεκαθαρίζουν πως σε καμία περίπτωση δεν πήγαν εκεί οι αστυνομικοί επειδή έπαιζε μουσική στην πλατεία.

Επισημαίνουν δε οι αστυνομικοί πως ο κάθε άνθρωπος είναι ελεύθερος να εκφράσει τη θέλησή του και απλά κλήθηκαν να σταματήσουν την γυναίκα για την οποία υπήρξε καταγγελία ότι ενοχλεί τη γειτονιά.

Πηγή  debater.gr