εργασίες διαγράμμισης
Περιφέρεια

Εργασίες διαγράμμισης στη Γέφυρα Μάκαρη

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε το Τμήμα Εκτέλεσης Έργων της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου αναφέρει τα εξής:
Σας ενημερώνουμε ότι πρόκειται να εκτελεστούν εργασίες διαγράμμισης στην Εθνική Οδό Ρόδου-Λίνδου στο τμήμα από τον κόμβο Μαλώνας έως τον κόμβο Μασάρων, στα πλαίσια υλοποίησης του έργου: «Κατασκευή νέας γέφυρας της Εθνικής Οδού Ρόδου-Λίνδου στον ποταμό Μάκαρη».
Οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν την Πέμπτη 27 Μαΐου και την Παρασκευή 28 Μαΐου 2021 από τις 8.00 π.μ. έως τις 3.00 μ.μ.. Λόγω των εργασιών αυτών δεν θα είναι δυνατή η κυκλοφορία των οχημάτων μέσω της υφιστάμενης ιρλανδικής διάβασης.
Η ρύθμιση της κυκλοφορίας θα διεξάγεται μέσω παράκαμψης ως εξής:
α) Για το ρεύμα κυκλοφορίας της Ε.Ο. Ρόδου-Λίνδου με κατεύθυνση από Ρόδο προς Λίνδο, μέσω δεξιάς στροφής προς τον οικισμό Μαλώνα στην θέση του κυκλικού κόμβου Μαλώνας και της χρήσεως της επαρχιακής οδού Μαλώνα-Χαράκι έως και τον οικισμό Μαλώνα, του τμήματος της παλαιάς Εθνικής Οδού Ρόδου-Λίνδου, έως και τον οικισμό Μάσαρη και της δημοτικής οδού που συνδέει το κέντρο του οικισμού Μάσαρη με τον κυκλικό κόμβο Μασάρων επί της Ε.Ο. Ρόδου-Λίνδου.
β) Για το ρεύμα κυκλοφορίας της Ε.Ο. Ρόδου-Λίνδου με κατεύθυνση από Λίνδο προς Ρόδο, μέσω αριστερής στροφής στην θέση του κυκλικού κόμβου Μασάρων προς τον οικισμό Μάσαρη και της χρήσεως της δημοτικής οδού που συνδέει τον κυκλικό κόμβο Μασάρων με το κέντρο του οικισμού Μάσαρη, του τμήματος της παλαιάς Εθνικής Οδού Ρόδου-Λίνδου, έως και τον οικισμό Μαλώνα και της επαρχιακής οδού Μαλώνα-Χαράκι έως και τον κυκλικό κόμβο Μαλώνας.
Παρακαλούνται οι κάτοικοι και οι διερχόμενοι από την περιοχή εκτέλεσης των εργασιών να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στις μετακινήσεις τους.
Οι διερχόμενοι οδηγοί οφείλουν να επιδεικνύουν την πρέπουσα προσοχή και να υπακούουν στις σηματοδοτήσεις, καθώς και σε τυχόν υποδείξεις της Τροχαίας και του προσωπικού ασφαλείας.
Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την κατανόησή σας και ευελπιστούμε στην συμπαράσταση όλων για την ομαλή και γρήγορη ολοκλήρωση των εργασιών.