Τουρισμός

Ξεκίνησαν οι πρώτες απευθείας πτήσεις της AEGEAN από το εξωτερικό στη βάση της Ρόδου, για το φετινό καλοκαίρι

Με 31 δρομολόγια από και προς τις μεγάλες αγορές του εξωτερικού η AEGEAN στηρίζει τον τουρισμό του νησιού

 

Με την πτήση A3483 της AEGEAN από τη Ζυρίχη που προσγειώθηκε το Σάββατο το βράδυ στο ανακαινισμένο αεροδρόμιο «Διαγόρας», κατέφθασαν οι πρώτοι 150 επισκέπτες από την Ελβετία, εγκαινιάζοντας το πρόγραμμα των τακτικών απευθείας πτήσεων από το εξωτερικό προς τη Ρόδο για τη φετινή τουριστική περίοδο, σε μια από τις σημαντικότερες σε δραστηριότητα και δυναμική βάσεις της εταιρείας.

 

Με 4 αεροσκάφη που θα επιχειρούν αποκλειστικά από τη Ρόδο σε 31 προορισμούς του εξωτερικού, η AEGEAN στο εξής θα διασυνδέει το νησί με τις αγορές της Γαλλίας, της Γερμανίας, της Ρωσίας, της Ελβετίας, του Ισραήλ, της Ρουμανίας, των Σκανδιναβικών χωρών κ.α., τόσο με προγραμματισμένες όσο και με ναυλωμένες πτήσεις σε συνεργασία με τους μεγαλύτερους διεθνείς ταξιδιωτικούς πράκτορες. Σταδιακά, τις επόμενες εβδομάδες θα ξεκινήσουν να πραγματοποιούνται και τα υπόλοιπα τακτικά εβδομαδιαία δρομολόγια σε Μόναχο, Φρανκφούρτη, Παρίσι, Μασσαλία, Τελ Αβίβ, Λυών κ.α. και μόλις αποκατασταθεί και η διασυνδεσιμότητα της χώρας με τη Ρωσία θα ξεκινήσουν και τα δρομολόγια από και προς τη Μόσχα και την Αγία Πετρούπολη. Παράλληλα, πραγματοποιούνται ήδη με αυξημένες συχνότητες τα δρομολόγια προς Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ηράκλειο και Καστελλόριζο.

O Στέφανος Σαδόπουλος, Διευθυντής πωλήσεων Ελλάδας, Κύπρου και Βαλκανίων της AEGEAN, δήλωσε σχετικά: «Η Ρόδος αποτελεί έναν από τους προορισμούς‑βαρόμετρο, για τον ελληνικό τουρισμό και τη δυνατότητα επέκτασης της σεζόν. Οι πρώτες ενδείξεις είναι ενθαρρυντικές, καθώς ιδίως τις τελευταίες εβδομάδες υπάρχει αυξημένο ενδιαφέρον από τις μεγάλες αγορές του εξωτερικού. Είμαστε αισιόδοξοι ότι η Ρόδος θα αποτελέσει και φέτος έναν από τους κορυφαίους προορισμούς στις προτιμήσεις των ξένων επισκεπτών. Για αυτό και όλοι εμείς στην AEGEAN επενδύουμε και αυξάνουμε διαρκώς τη δραστηριότητά μας στο νησί».

EGEAN_SPYRIDAKI_SADOPOULOS

Από την πλευρά της, η Διευθύντρια Εταιρικών Υποθέσεων της AEGEAN, Μαρίνα Σπυριδάκη, επισήμανε: «Είμαστε εδώ για να συμβάλλουμε και το φετινό καλοκαίρι στην επανεκκίνηση του τουρισμού, έχοντας σχεδιάσει ένα μεγάλο πρόγραμμα απευθείας πτήσεων εξωτερικού από και προς την περιφέρεια και τα νησιά. Έχουμε την ετοιμότητα, την προσδοκία και τη διάθεση να φέρουμε τον επισκέπτη σε αγαπημένα μέρη, όπως η Ρόδος και όλοι μαζί να στηρίξουμε την ανάκαμψη του τουρισμού».

Για περισσότερες λεπτομέρειες, σχετικά με το νέο δίκτυο από και προς τη Ρόδο, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.aegeanair.com.

Για πλάνα από τις αφίξεις και τις δηλώσεις του κ. Στέφανου Σαδόπουλου, Διευθυντή πωλήσεων Ελλάδας, Κύπρου και Βαλκανίων της AEGEAN και της κ. Μαρίνας Σπυριδάκη, Διευθύντριας Εταιρικών Υποθέσεων της AEGEAN επισκεφθείτε τον παρακάτω σύνδεσμο:

https://ftp.aegeanair.com/?ShareToken=A366723FBD286C593B7457BEE618CBD14B392587