Καμπουράκης Ζωή Ράπτη Ψυχικη υγεια
Δήμος

Ζωή Ράπτη προς Α.Καμπουράκη : ” Δημιουργία νέων δομών ψυχικής υγείας, Κέντρα Ημέρας και Κινητές Μονάδες παροχής υπηρεσιών ψυχικής υγείας, σε συνεργασία με την Τοπική Αυτοδιοίκηση”

Στη σημερινή συνάντηση εργασίας με την Υφυπουργό Υγείας με αρμοδιότητες την ψυχική υγεία και τις εξαρτήσεις Ζωή Ράπτη, συναποφασίσαμε τη δημιουργία νέων, και την ενίσχυση των υφιστάμενων δομών παροχής ψυχικής υγείας.
Με χαρά και ικανοποίηση ακούσαμε από την κ. Ράπτη τις εξαγγελίες της, για τη δημιουργία νέων δομών ψυχικής υγείας, Κέντρα Ημέρας και Κινητές Μονάδες παροχής υπηρεσιών ψυχικής υγείας, σε συνεργασία με την Τοπική Αυτοδιοίκηση.
Ο Δήμος Ρόδου είναι έτοιμος να συνδράμει το Υπουργείο Υγείας για την αναβάθμιση και επέκταση των δομών ψυχικής υγείας και στο πιο απομακρυσμένο χωριό του νησιού μας. Ζητήσαμε από την Υφυπουργό Υγείας να στηρίξει το αίτημά μας για την λειτουργία ξενώνα φιλοξενίας αστέγων που τόσο έχει ανάγκη η τοπική κοινωνία μας.
Στην συνάντηση συμμετείχαν ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου Γιώργος Χατζημάρκος, οι Αντιδήμαρχοι Κοινωνικής Πολιτικής Γιάννης Καμπούρης, Υγείας Παναγιώτης Σταμάτης και η Αντιπεριφερειάρχης Υγείας Χαρούλα Γιασιράνη.
Με σοβαρότητα, μεθοδικότητα και πίστη στον στόχο μας πορευόμαστε ως δημοτικής αρχή!