Φανάρια με ευχές θα «πετάξουν» στον Ροδίτικο ουρανό

Φαναράκια ευχών

 

Γράψτε μας την ευχή σας και εμείς θα στείλουμε την επιθυμία σας ψηλά στον Ροδίτικο ουρανό  !!!

Δύο ραδιοφωνικοί σταθμοί μπαίνουν δυναμικά στις ραδιοφωνικές συχνότητες με στόχο να καλύψουν τις απαιτήσεις των ακροατών σε καλή Ελληνική, αλλά και ξένη μουσική. Ο Feelgood radio 104.9 και ο Μελωδία Ρόδου 103.7 θα είναι επίσημα στον αέρα από 1η Μαΐου.

Οι ιδιαίτερες συνθήκες της Πανδημίας δεν μας επιτρέπουν γιορτές και μεγάλες συγκεντρώσεις, και έτσι εμείς σηματοδοτούμε το ξεκίνημα μας με μια συμβολική κίνηση μνήμης για τις απώλειες των συνανθρώπων μας από τον Covid-19, η οποία θα είναι παράλληλα και κίνηση θετικής ενέργειας και ανύψωσης, καθώς η 1η Μαΐου συμπίπτει με το Μεγάλο Σάββατο.

Καλούμε ακροατές και φίλους να μας στείλουν ευχές που θα γράψουμε πάνω σε χάρτινα φαναράκια, τα οποία θα αφήσουμε ψηλά στον ουρανό, το βράδυ. Τα φαναράκια δεν μολύνουν το περιβάλλον, καθώς διαλύονται τελείως, και το σημείο που θα τα ανάψουμε είναι κεντρικά και δίπλα στη θάλασσα, χωρίς δέντρα.

Γράψτε μας την ευχή σας, σε μήνυμα messenger στις σελίδες Facebook των ραδιοσταθμών: Feel Good Radio 104.9 & Melodia Radio 103.7 Rhodes & «φωτίστε» τον βραδινό ουρανό του Μεγάλου Σαββάτου.

Ο Μελωδία Ρόδου 103,7 εκπέμπει σε δικτύωση με τον Μελωδία FM 99,2 των Αθηνών, έναν από τους πρωτοπόρους ραδιοφωνικούς σταθμούς της Αθήνας που καθιερώθηκε ως ο κορυφαίος σταθμός έντεχνου ελληνικού ρεπερτορίου από το 1991, και σήμερα είναι ο 1ος μουσικός σταθμός σε ακροαματικότητα στη χώρα.

Ο Feelgood radio 104,9 που εκπέμπει σε δικτύωση με τον Hit 88,9 που δημιουργήθηκε το 2014 και καθιερώθηκε ως ένας σταθμός που παίζει τα καλύτερα διεθνή hits του σήμερα και της περασμένης δεκαετίας. Ο Feel good radio έρχεται με μεγάλο του χαρτί το τοπικό μουσικό δυναμικό του. 31 αγαπημένοι d.j s και μουσικοί παραγωγοί της Ρόδου (ανάμεσα τους ο Τάκης Χρυσοβέργης, ο Μάικ Μαυράκης, ο Τάσος Καληδόνης, ο Pasqual και ο Kostas X ) που το κοινό θα απολαμβάνει σε ζωντανό 24ωρο πρόγραμμα.

Please follow and like us: