Φιλήμονας Ζαννετίδης
Περιφέρεια

Φιλ. Ζαννετίδης στον Χαρ. Κόκκινο: «Λήθη των ιδίων κακών θρασύτητα γεννά»

Απάντηση του Αντιπεριφερειάρχη Φιλήμονα Ζαννετίδη στον Χαράλαμπο Κόκκινο

 

Όποιος ξεχνά τα δικά του σφάλματα αποθρασύνεται, έλεγε ο αρχαίος  Έλληνας φιλόσοφος Δημόκριτος.

Δεν νομίζω να υπάρχει προηγούμενο στα πεπραγμένα δημόσιας διοίκησης καταδικαστεί αμετάκλητα κάποιος για πεπραγμένα στη θητεία του ως διορισμένος γ.γ της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, να του δοθεί χάρη από την πολιτεία και αυτός να συνεχίζει να μας ….παρέχει τις… υπηρεσίες… του και να είναι επί παντός του επιστητού  τιμητής.  Άλλοι αυτοδιοικητικοί δεν έχουν το προνόμιο αυτό και δεν μπορούν να είναι ξανά υποψήφιοι.(περίπτωση Ψωμιάδη κ.λ.π).

Φυσικά και χρειάζεται να έχει κάποιος απεριόριστες γνώσεις για να μπορεί να βρίσκεται ταυτόχρονα σε δύο ηπείρους, να ταξιδεύει την ίδια μέρα και ώρα με δύο διαφορετικά μέσα (πλοίο- αεροπλάνο), από δύο διαφορετικά νησιά, να καταλάβει ότι τον έχουν πάρει χαμπάρι και τον ψάχνουν και να αρχίσει να επιστρέφει χρήματα σε φορείς από όπου κατέθεσε ίδιες μετακινήσεις!

Έχασε όμως για κακή του τύχη τον λογαριασμό. Βλέπεις δεν περίμενε από ανθρώπους με περιορισμένες γνώσεις, όπως ο ίδιος διατείνεται, ότι θα ανακάλυπταν τα πεπραγμένα του.

Βυσσοδομεί πάνω στην αγωνία των επιχειρηματιών που δεν εντάχθηκαν στο πρόγραμμα ΝΗΣΙδΑ  της Περιφέρειας και σε άλλα κοινωνικά προβλήματα, προκειμένου να αποκτήσει πολιτικά οφέλη και συμπάθειες. Ο λαϊκισμός σε όλο του το μεγαλείο. Έχουν  όμως την γνώση οι φύλακες.

Κάτι τέτοιους τους έχει αποσύρει ο λαός,  που μόνο αυτός έχει την δύναμη και τον τρόπο να το κάνει.

 

Υ.Γ  Κύριε Κόκκινε σε προκαλώ δημόσια να μας πεις από ποιες επιτροπές της περιφέρειας αμείβομαι όπως μεταξύ άλλων συκοφαντικών για το πρόσωπο μου αναφέρεις.

Υ.Γ2  Εγώ δηλώνω δημόσια ότι όλο το διάστημα που έχω την τιμή να υπηρετώ από αυτό το αξίωμα του Αντιπεριφερειάρχη  τους νησιώτες μας, διατελώ με ειδική άδεια άνευ αποδοχών από την υπηρεσία μου. Πέρα της αντιμισθίας που κατά τον νόμο δικαιούμαι, δεν έχω πάρει ούτε παίρνω χρήματα από καμιά  επιτροπή. Φρόντισε λοιπόν να αποδείξεις  τις επιτροπές και τα χρήματα.

 

Είσαι και στο εποπτικό της ΕΝΠΕ τρομάρα σου και δεν ξέρεις τα βασικά!

 

 

Το Γραφείο Τύπου