TUI και Aida ξεκινούν τις κρουαζιέρες στα ελληνικά νησιά
Τουρισμός

TUI και AIDA ξεκινούν το Μάιο κρουαζιέρες στα ελληνικά νησιά

Οι εταιρείες κρουαζιέρας TUI και AIDA σχεδιάζουν να ξεκινήσουν και πάλι τις μεσογειακές τους κρουαζιέρες στην Ελλάδα από τα μέσα Μαΐου. Συγκεκριμένα, η AIDA Cruises ανακοίνωσε ότι θα προσφέρει νέες κρουαζιέρες στην Ελλάδα από τις 23 Μαΐου 2021, με 7ήμερες κρουαζιέρες να αναχωρούν από την Κέρκυρα και να ταξιδεύουν μέσω των ελληνικών νησιών στην Κρήτη και τη Ρόδο, καθώς και στο Κατάκολο (Ολυμπία) και τον Πειραιά (Αθήνα). Οι κρατήσεις ξεκινούν στις 20 Απριλίου 2021, με 23 ημερομηνίες μεταξύ 23 Μαΐου και 24 Οκτωβρίου 2021. Οι ελληνικές κρουαζιέρες μπορούν επίσης να κλειστούν ως ταξίδια 14 ημερών.

Όλες οι κρουαζιέρες πραγματοποιούνται σύμφωνα με τα πρωτόκολλα υγείας και ασφάλειας της AIDA, καθώς και με τους ισχύοντες νόμους και κανονισμούς. Τα πρωτόκολλα περιλαμβάνουν ένα υποχρεωτικό τεστ PCR πριν το ταξίδι, καθώς και τακτικούς ελέγχους υγείας, κοινωνικά πρωτόκολλα απόστασης και υγιεινής, ιατρική περίθαλψη συμπεριλαμβανομένων της δυνατότητας τεστ επί του σκάφους και άλλων μέτρων.

Με το πρόγραμμα “AIDA promise” η εταιρεία κρουαζιέρας προσφέρει στους πελάτες της περισσότερη ευελιξία και ασφάλεια στο σχεδιασμό,  με επιλογές κράτησης που κυμαίνονται από μικρές χρηματικές προκαταβολές έως δωρεάν επανακράτηση. Το “AIDA promise” περιλαμβάνεται στην τιμή ταξιδιού για νέες κρατήσεις έως τις 31 Μαΐου 2021 και ισχύει για αναχωρήσεις έως τις 31 Μαρτίου 2022.

Η TUI Cruises θα ξεκινήσει τις κρουαζιέρες στα ελληνικά νησιά στις 13 Μαΐου (με το Mein Schiff 5) από την Κρήτη, με σταθμούς είτε στη Ρόδο, τον Πειραιά και τα Χανιά, είτε στην Κέρκυρα, το Κατάκολο και τον Πειραιά. Υπάρχουν έξι ανοιχτές ημερομηνίες για τις οποίες μπορούν να γίνουν κρατήσεις ήδη από σήμερα, Παρασκευή 16 Απριλίου.

Για την επιβίβαση στο κρουαζιερόπλοιο είναι απαραίτητα δύο αρνητικά τεστ και η συμπλήρωση της φόρμας Passenger Locator Form (PLF).

 

Πηγή    traveldailynews.g