Χατζημάρκος Χρυσοχοίδης Μπιζας Πάρος
Περιφέρεια

Στην Πάρο ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μ.Χρυσοχοΐδη και ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου Γ.Χατζημάρκος

 

Στην Πάρο βρίσκονται σήμερα ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Μιχάλης Χρυσοχοΐδης και ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου κ. Γιώργος Χατζημάρκος.

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης επισκέφθηκε σήμερα, Παρασκευή 16 Απριλίου, την Πάρο, ύστερα από πρόσκληση του Επιμελητηρίου Κυκλάδων.

Ο υπουργός προήδρευσε ευρείας τηλεδιάσκεψης στην οποία συμμετείχαν μεταξύ άλλων ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου,κ. Γ.Χατζημάρκος   ο Έπαρχος Πάρου, ο Αντιπεριφερειάρχης Υγείας, οι Δήμαρχοι των νησιών των Κυκλάδων, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κυκλάδων, ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Νοτίου Αιγαίου, ο Αστυνομικός Διευθυντής Κυκλάδων και οι Διοικητές όλων των Αστυνομικών Υπηρεσιών.

 

Οι εκπρόσωποι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης έθεσαν τα ζητήματα που απασχολούν τα νησιά ενόψει της τουριστικής περιόδου και ζήτησαν την ενίσχυση της αστυνόμευσης.

Από την πλευρά του, ο κ. Χρυσοχοΐδης σημείωσε ότι θα υπάρξει, άμεσα, εξειδίκευση των αναγκών του κάθε νησιού και θα γίνει η αντίστοιχη κατανομή, ενώ θα ενισχυθούν με επιπλέον προσωπικό τα αεροδρόμια των νησιών που κάνουν διαβατηριακούς ελέγχους.

“Πρέπει να εξατομικεύσουμε τις ανάγκες του κάθε νησιού, ώστε να έχουμε ένα σωστό αποτέλεσμα. Οφείλουμε να είμαστε χρήσιμοι στους πολίτες και στη χώρα μας”, τόνισε ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης.