Αυγενάκης Τηλεδιάσκεψη Γκολφ
Αθλητικά

Τηλεδιάσκεψη του ΔΣ της Ελληνικής Ομοσπονδίας Γκολφ με τον Υφ Αθλητισμού

Αυγενάκης τηλεδιάσκεψη: Αναφέρθηκε επιγραμματικά στα αποτελέσματα της αθλητικής μεταρρύθμισης

Πραγματοποιήθηκε την  Τρίτη 13/04/2021 τηλεδιάσκεψη του Διοικητικού Συμβουλίου της Ελληνικής Ομοσπονδίας Γκολφ με τον Υφυπουργό Αθλητισμού Κο Λευτέρη Αυγενάκη, στα πλαίσια της ενημέρωσης της συνεργασίας με όλες τις νεοεκλεγείσες διοικήσεις των Ομοσπονδιών.

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού, αφού συνεχάρη τον Πρόεδρο κ. Θωμα Τόκα και όλα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας για την εκλογή τους, ευχήθηκε καλή θητεία και αναφέρθηκε επιγραμματικά στα αποτελέσματα της αθλητικής μεταρρύθμισης και τα επόμενα βήματα που σχεδιάζονται με γνώμονα να μπούνε σωστές βάσεις στη λειτουργία του οικοδομήματος που ονομάζεται Αθλητισμός.

Τόνισε ότι τόσο ο ίδιος όσο και το Υφυπουργείο Αθλητισμού στηρίζουν απολύτως κάθε προσπάθεια ανάπτυξης και εξωστρέφειας του Γκολφ στην Ελλάδα.

Μεταξύ άλλων συζητήθηκαν: Η ανάπτυξη του αθλήματος μας, η οικονομική ενίσχυση του έργου της ΕΟΓ, η δημιουργία ενός Προπονητικού Κέντρου Γκολφ (Driving Range), το Μητρώο Σωματείων που θα ανοίξει ξανά της επόμενες ημέρες, το Μητρώο Αθλητών, το Μητρώο Προπονητών, το Μητρώο Αθλητικών εγκαταστάσεων και την καταγραφή όλων των δημοσίων εγκαταστάσεων και των αθλητικών χώρων με το πρόγραμμα/πλατφόρμα Πέλοπας μέσω της Κ.Ε.Δ.Ε., ο θεσμός των Εκπροσώπων των Αθλητών στα διοικητικά συμβούλια Ομοσπονδιών, η δημιουργία του Ινστιτούτου Εκπαίδευσης Στελεχών Ερασιτεχνικών Σωματείων, και τέλος για η αναβάθμιση του Εθνικού Οργανισμού Καταπολέμησης του Ντόπινγκ.

Ο Πρόεδρος και τα μέλη της Ομοσπονδίας ευχαρίστησαν τον Κο Αυγενάκη για την συνάντηση αυτή, και δόθηκε η υπόσχεση να προγραμματιστεί τηλεδιάσκεψη το επόμενο χρονικό διάστημα με σκοπό την ενημέρωση και την πορεία των εργασιών μας.

 

Για την Ελληνική Ομοσπονδία Γκολφ