Κλινική covid
Ελλάδα

Δώδεκα ημέρες σε κλινική Covid: Συγκλονίζει νεαρός Κρητικός “Ακόμα και το μάσημα με κούραζε”

Τις 12 ημέρες που πέρασε νοσηλευόμενος στην κλινική Covid-19 του Βενιζέλειου νοσοκομείου Ηρακλείου, περιγράφει ένας νέος άνθρωπος, ο οποίος νόσησε με κορωνοϊό.

Τις 12 ημέρες που πέρασε νοσηλευόμενος στην κλινική Covid-19 του Βενιζέλειου νοσοκομείου Ηρακλείου της Κρήτης, περιγράφει ένας νέος άνθρωπος, ο οποίος νόσησε με κορωνοϊό.

Ο Γιάννης Αλεξανδράκης διηγείται στο Cretalive την περιπέτειά του και το πώς βίωσε την νόσο και ευχαριστεί το προσωπικό του Βενιζελείου για την αυταπάρνηση που έδειξε.

“12 ημέρες χωρίς την αγκαλιά της οικογένειας, 12 ημέρες στην αγκαλιά γιατρών και νοσηλευτών”

“12 ημέρες στην μονάδα covid-19 του Βενιζελείου… 5 ημέρες μάσκα 100αρα plus με παροχή οξυγόνου 15l. … 7 ημέρες χωρίς φαγητό αφού ακόμα και το μάσημα με κουραζε και έριχνε το οξυγόνο… 9 ημέρες ανάγκη για υποστήριξη οξυγόνου… 12 ημέρες χωρίς την αγκαλιά της οικογένειας 12 ημέρες στην αγκαλιά γιατρών και νοσηλευτών…

Όλες τις ημέρες πάρα τις τρομερά δύσκολες καταστάσεις, στο σύνολο τους νοσηλευτές και ιατροί ήταν παρόν με φοβερό επαγγελματισμό, με ψυχολογική υποστήριξη και θετική ενέργεια! Όχι μόνο απέναντι σε εμένα αλλά και στους ηλικιωμένους του θαλάμου που σε ορισμένες περιπτώσεις έπρεπε να τους φροντίσουν στο 100% για όλες τους τις καθημερινές ανάγκες.

Νιώθω την ανάγκη να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους νοσηλευτές, σε όλους τους γιατρούς και στο προσωπικό καθαρισμού και απολύμανσης της κλινικής covid του Βενιζελείου για την άψογη αντιμετώπιση καθ’όλη τη διαρκεία του δύσκολου περιστατικού μου. Σας ευχαριστώ που ήσασταν εκεί… Σας ευχαριστώ που με βοηθήσατε να γυρίσω όσο πιο γρήγορα ήταν εφικτό στην οικογένεια μου… Ο Θεός να έχει πάντα καλά εσάς και τις οικογένειες σας!”.

Πηγή: Creta Live